Mindenki azt mondja mekkora sznob vagyok, és felesleges nagyzolás, hogy majd 1300 km-ről akarok kutyát hozni. Most ez miért akkora "gond"?
Nekem nem gond.
Ha nem a gyereked elől veszed el a kaját, ha a hiteled kifizetted, ha a rezsid rendben van, akkor ki a fenét érdekel?
Vagy csak a szokásos "nekem nem telik rá/hülye vagyok hozzá, úgyhogy megszólom" kedves reakcióval találkoztál?
Onnan hozod ahonnan akarod. És bár valaki előttem valami gyerekről beszélt, nem tudom hogy jön ide, feltételezem (már HA van gyereked, de ezt ugye nem írtad), akkor sem őket éheztetnéd, úgyhogy tényleg nem értem a hozzászólást. Nekem pl. van hitelem, és ennek ellenére fajtiszta törzskönyvezett kutya mellett döntöttem (meg lehet kövezni), nem szaporítókhoz rohantam.
Tehát röviden, neked kell eldöntened, hogy mennyit ér a kutya, és mit áldozol be érte (pénz, idő, út, akármi), és ezen kívül senkinek semmi köze nincs hozzá!
Szövegértés egyes, kedves előző, le is ülhetsz.
"Ha nem a gyereked elől veszed el a kaját, ha a hiteled kifizetted," Lefordítom, jó? Ha nem felelőtlenül vásárolsz kutyát, mert van rá ELÉG pénzed. Így már oké?
Milyen blökit vettél?
" van hitelem, és ennek ellenére fajtiszta törzskönyvezett kutya mellett döntöttem"
Hm-hm...
Nekem is van hitelem, sőt, 2 gyerekem is, és 2 fajTAtiszta tk-s kutyám. :P
Szóval e kettő/három nem igazán zárja ki egymást.
Szerencsére van rá, nagymamámmal élünk ketten a nagyim saját lakásában, így csak a rezsit kell fizetni a lakásnál.
Lundhundot akarok hozni, kb. összel lesz az alom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!