Venni akarok egy Golden Retriever kolyok kutyat, de tomhazban lakom es vannak felelmeim, jo otlet?
Figyelt kérdés
Tudni kell rolam hogy falun nottem fel, igazi allat barat vagyok, de a sors ugy hoztam hogy varoson elek, napi 8 ora meloval, tomhazban. Tartok attol hogy eleg e a napi 16 ora egy Golden Retriever nevelesehez? Fogja e birni az egyedul letet?2015. jan. 6. 21:43
1/4 anonim válasza:
Annyi golden keres gazdát a fajtamentőknél. Miért nem egy fiatal felnőttel kezded a kutyás életedet? A napi 16 óra, ami marad a munka után, az nem teljesen a kutyával lesz eltöltve. Az embernek vásárolni, ügyeket intézni, stb kell. Az alvás sem kihagyandó idő. Egy kölyöknél ez , így nem a legjobb.
2/4 anonim válasza:
Azért ez jó nagy hülyeség. Ennyi erővel senki ne vegyen kölyköt, aki dolgozik és rendes életet él? Az emberek többsége napi 8 órát dolgozik, ügyeket intéz, alszik, mégis tudnak kutyát tartani..kölyökkorától kezdve...
3/4 A kérdező kommentje:
Annyit hozza tennek hogy ha bele vagok akkor a kutya lesz az eletemben az elso, a munka utan(mert az kotelezo)...lehet hogy egy fiatal felnot goldi tenyleg jobb otlet
2015. jan. 7. 06:14
4/4 anonim válasza:
Nekem van a kutyakrol konyvem azt írják hogy lakasban is tarthato mert nagyon okos kutya de nem tudom.. én is szeretnek egyet az anyukam azt mondta majd ha hazban lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!