Mrs.Tűzvolte kérdése:
Szeged vagy Debrecen ˇjobbˇváros? Tudom hogy ez így elég tág és megválaszolhatatlan kérdés, de mégis ki mit szeret/ nem szeret bennük, nem tudom hova menjek inkább egyetemre
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 19:01
11/17 Kései Sirató válasza:
Erre nem számítottam. Én is errefelé lakom, innen mindenki a pécsi egyetemet választja, éppen azért, mert közelebb van..
Ha személyes véleményt írok, szerintem Debrecen jobb hely. A szívklinika nagyon modern például, jók a professzorok is..
12/17 A kérdező kommentje:
én pont a pécsiről nem hallottam túl jókat, bár ki tudja, kinek mi a jó, de köszönöm
2014. jún. 6. 11:56
13/17 anonim válasza:
Győrben laksz,és Debrecenben tanulnál? Szeged közelebb van jóval hozzád, de ha nem szempont a távolság akkor a Debreceni is jó lehet, habár baromi messze van (több mint 300 km minimum). Mindkét város jó, sok lehetőség van a fiataloknak.
14/17 anonim válasza:
Szeged. Igazi diákváros. Itt van éjszakai élet, az emberek kedvesek, mindig van valamilyen fesztivál, a város folyton újul, mindig van felújítás, és amióta a Dugonics teret megcsinálták tényleg nagyon városias lett. Egyébként bejön a neved :) örök kedvenc
15/17 A kérdező kommentje:
Hát most úgy néz ki, hogy Szeged lesz, de még júli 10ig akármi lehet :D és köszönöm :D nekem is nagyon tetszik az a film :)))
2014. jún. 15. 10:43
16/17 anonim válasza:
Szegeden elég jó az orvos képzés és most adtak át egy új SBO-t, ami a legmodernebb az országban. Biztos ott is sok lesz az orvostanhallgató. Én szeretek Szegeden lakni. Elég nagyvárosias a körutas-sugárutas elrendezésével.
17/17 anonim válasza:
SZia, elég régi kérdés, de melyiket választottad? Remélem észreveszed!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!