Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szeged vagy Debrecen ˇjobbˇvár...

Mrs.Tűzvolte kérdése:

Szeged vagy Debrecen ˇjobbˇváros? Tudom hogy ez így elég tág és megválaszolhatatlan kérdés, de mégis ki mit szeret/ nem szeret bennük, nem tudom hova menjek inkább egyetemre

Figyelt kérdés

2014. jún. 3. 19:01
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Debrecen nagyobb város, ott talán nagyobb lehetőség kínálkozik normális billentyűzet vásárlásra!
2014. jún. 3. 19:33
 2/17 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, de talán a billentyűzetnél kicsit nagyobb horderejű szempontok alapján szeretnék dönteni :)
2014. jún. 3. 20:18
 3/17 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél tanulni? Az is számít.
2014. jún. 3. 20:53
 4/17 A kérdező kommentje:
Orvosira szeretnék menni de az alapján Nem jutottam előrébb mert mindegyik orvosi jó, ezért gondoltam város alapján
2014. jún. 4. 00:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Debreceni vagyok és kb 5-6x voltam Szegeden két-három napokra. Nekem Szeged városiasabbnak tűnik, több szórakozási/kikapcsolódási lehetőséggel de lehet csak azért, mert kevésbé ismerem. Ha viszont orvosira mész, ott nagyon keményen tanulni kell, így ez kevésbé szempont, gondolom. Ezért egy orvostanhallgatónak Debrecen is meg tud adni mindent, ami kell. Imho.
2014. jún. 4. 14:21
 6/17 anonim ***** válasza:
...Budapest?
2014. jún. 4. 18:40
 7/17 anonim ***** válasza:
47%

Nekem jobban bejött Debrecen, de Szegeden is jókat buliztam! Szerintem: forma-forma.

Bp. drága és iszonyúan sznob - szerintem.

2014. jún. 4. 19:36
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.az eddigi.válaszokat, az a probléma hogy igazábol tényleg nem.tudom mi alapjánn dönthetnéek, de igyekszem
2014. jún. 5. 12:24
 9/17 Kései Sirató ***** válasza:

Debrecen jobb hely szerintem, de Szeged is elég jó. Melyik van közelebb a lakóhelyedhez?

Hol találsz könnyebben albérletet/ kollégiumot?

2014. jún. 5. 14:48
 10/17 A kérdező kommentje:
Győrben lakom, így mindkettő elég messze van. Sajnos ez sem a legjobb szempont. Talán debrecen 30km rel arrébb van,vagy nem tudom mennyivel, de ilyen távolságnál már ez is mindegy..
2014. jún. 5. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!