Sakk patt BKK, vagy Sakk Matt nekem?
Figyelt kérdés
Nem Magyarországon élő magyart megbüntet a BKK ellenőre 16 ezerre. Akkor kiküldik külföldre a bírságot? Bűnöm az volt, hogy szakaszjeggyel 3 helyett 4 megállót utaztam metrón. Nem tartom fernek a rendszert, így nem fizetem be. A jegy ára a bécsi Wiener Linien árait fedi, csak bécsben kicsit nagyon kultúráltabb az egész közlekedés.2014. jan. 29. 16:10
1/5 anonim válasza:
Kiküldik külföldre a bírságot. Amúgy meg ha nem tetszik, nem közlekedsz vele...
2/5 anonim válasza:
3 helyet 4 megállót mentél, tehát oda már nem volt érvényes a jegyed. Az senkit nem érdekel, hogy ez szerinted fair vagy nem. Jogos a büntetés. Kiküldik külföldre is természetesen.
3/5 A kérdező kommentje:
De ők azt honnan tudják, hogy hol lakok? Csak mert a lakcímemet nem kérték el, hanem csak a személyit.
2014. jan. 29. 17:29
4/5 anonim válasza:
Amíg nem fizeted be, a bírság szépen halmozódik. 3-4 év alatt a késedelmi pótlékokkal plusz a kamattal együtt szép kis summa tud ám kerekedni, ezt kiküldik a te országod adóhatóságának, ők pedig szépen bevasalják rajtad. A limit egyébként ha jól tudom 30.000Ft, ez alatt nem tudják behajtani külföldön a tartozást, de megnyugtatlak, ha ezt nem fizeted be egy hónapon belül, akkor már felette leszel ennek a limitnek.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 29. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!