A sakk sport?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy most a sakk vagy a trambulinozás nem sportág.2014. jan. 23. 16:50
1/21 anonim válasza:
Elméletileg sport. Gyakorlatilag én nem gondolom annak.
2/21 anonim válasza:
A sakk az sport, nem kérdés. Az meg, hogy ki fogadja el, ki nem, az tök mindegy. Nyilván azért is kérdezted, hogy mindenki megírja, mennyire nem tartja sportnak. Az persze csak annyit jelent, hogy fogalma sincs, mi a sport szó jelentése. Vannak akik szerint pl. csak a fizikai munka a munka, és ami az irodákban folyik, az nem az! ...
3/21 anonim válasza:
sportnak sport, de nem úgy mint a kosár, foci, kézi stb ahol az ember tényleg mozog. inkább az agytekervények sportja.
4/21 MrPifta válasza:
a trambulin annyira sport, hogy olimpián is szerepel.
5/21 anonim válasza:
Az teljesen mindegy hogy hova kategorizálják be, és kinek mi a sport. De annyi biztos hogy a sakktól se az állóképességed nem lesz jobb, se a keringésed, a csontritkulást sem előzi meg, fogyni sem tudsz tőle és izomtömeget sem tudsz növelni vele, magas vérnyomást sem csökkenti stb.
6/21 anonim válasza:
Ezt kérdezte valaki, hogy csökkenti-e a vérnyomást?
7/21 anonim válasza:
A sport kifejezés az angolba származott francia „desporter” (mulatságoknak élő) szóból származik.
8/21 anonim válasza:
A league of legends is sport, ma már minden sport. Az viszont tény, hogy a világ 90%-a nem ért egyet ezzel.
9/21 anonim válasza:
Tény? :D Úgy érted, behasaltad, nem? Engem pl. senki nem kérdezett róla. Nem azt mondom, hogy egyetértek, de hogy nem kérdeztek, ha az tény! :D
10/21 anonim válasza:
A sakk szellemi sport.
A trambulinozás .... (Sajnáljuk, a kapcsolat megszakadt, Kérjük, ismételje meg kérdését később!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!