Hol található ez Székesfehérváron?
A kép egy szabadtéri sakktábláról készült, valami parkban vagy zöldövezeti részben lehet.
Régebben találtam ezt a képet egy külföldi oldalon, ahol csak annyi volt odaírva, hogy "Szekesfehervar". Ezen kívül sajnos semmi egyéb információ, se koordináta, se semmi. Fordított képkeresővel is csak ezt az egyet találtam meg.
Kérdezem a Székesfehérvárt jól ismerőket, hogy található-e ilyen a városban? Ha igen, akkor hol?
Köszönöm előre is!
A kép hivatkozása:
Hű de rég néztem rá a kérdésemre :) De persze még mindig aktuális... Köszönöm szépen a válaszokat! Tehát a Placc körül kellene nézelődnöm?
Ha meg van a hely, akkor természetesen kiírom majd. De ha addig további tipp érkezik, arra is kíváncsi vagyok!
Kedves Válaszolók!
Köszönöm a segítséget! Valóban, a Placc étteremnél van egy ilyen sakk. Le is fényképeztem.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen közel van, szinte az orrom előtt :)
Mikor ott voltam, nem voltak kirakva a bábuk, de ott a láda, amiben benn vannak.
Köszönöm a segítséget!
Itt találhatók a képek amiket készítettem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!