Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Győr? Nagy szükségem lenne a...

Győr? Nagy szükségem lenne a válaszokra.

Figyelt kérdés

Győrbe melyik vasút állomáson szálljak le, ha a csillagvizsgálóba szeretnék menni (mennyibe kerül a belépő?)?

ÉS melyik vasút állomáson szálljak fel a vonatra a Széchenyi térről?

Köszönöm a válaszokat, megy érte a zöld kéz!

2012. dec. 8. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét esetben a belvárosban található "Győr" elnevezésű vasútállomáson (másképpen nem tudom megfogalmazni). Tehát a város főpályaudvarán. Onnan a Széchenyi tér kb. 10 perc gyalog, a csillagvizsgáló pedig kb. 20 perc (ha az egyetemi kollégium tetején lévőre gondolsz). A Széchenyi tér útba esik az Egyetem felé, kb. fél úton van.

Arról nincs infóm, hogy mennyibe kerül a belépő a csillagvizsgálóba, életemben egyszer jártam ott (akkor nem volt belépő). Abban sem vagyok biztos, hogy mindig látogatható, ennek utazás előtt mindenképpen járj utána.

2012. dec. 8. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Heló!

Még annyi tennék hozzá az első válaszhoz, hogy a vasútállomáson kétfelé lehet kimenni, az egyi ka város felé, a másik az elelnkező irányba van. Szóval nézd meg, merre indulsz. Ha epdig elidnulsz a város felé, a Baross úton menj végig, annak a végén, jobbra van a Széchenyi tér.

jó szórakozást!

2012. dec. 8. 22:01
 3/3 anonim válasza:

A Széchenyi Egyetemen levő csillagvizsgálóval kapcsolatban pl. az MCSE honlapján keresztül kaphatsz felvilágosítást:

[link]

2012. dec. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!