Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova menjünk? (sürgős válaszok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjünk? (sürgős válaszokra lenne szükségem)

Figyelt kérdés

Szóval..pénteken találkozok a barátommal(járunk).És ugye én is faluban élek meg a barátom is.Most a barátom jön hozzánk.Nem tudom,hogy hova vigyem,ahol biztosan nem látnak minket..és nem tudom,hogy milyen úton.Ő azt mondja,hogy egy tóhoz akar menni..dehát mondom ott szoktak sokan lenni..én meg vele akarok kettesben lenni.Meg ő is velem.A másik lehetőség az volt,hogy átmegyünk egy közeli városba..ezt én mondtam neki.És ő erre azt mondta,hogy ne,mert ott olyan rokonjaival is találkozhatunk,akiket nem igazán kedvel.

DE MOST AKKOR MIT TEHETNÉNK,HOVA VIGYEM??

Ja és..anyámnak mit mondjak,hogy megint jön ez a fiú..és most nemtom h. beakar-e ő jönni hozzánk.:S

Nemtudom mi legyen!

Segítsetek:P ja és..nemsokára ballagok(általánosból) és csak addig fog érdekelni,hogy mit mondd a falu rólam...utána nem érdekel...:D

2010. jún. 6. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:

hozzám jöhettek a fészerbe

Babi Néni 76/L

2010. jún. 6. 23:12
 2/9 nielindi ***** válasza:
miért nem láthat meg senki? meg miért érdekel, ha valaki meglát a falubol?? nem értelek...
2010. jún. 6. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha anyud tud róla akkor miért nem viszed el hozzátok??

és miért érdekel h ki lát titeket?szégyelled?vagy ezt most annyira nem értem!látszik h fiatal vagy még!mert mások véleménye fontos neked,az h ki mit szól, és nem a sajátod!:S

2010. jún. 6. 23:14
 4/9 anonim ***** válasza:
ha falun lax, akk nem sokan fognak meglátniXD am meg beszéld meg vele, h találkoztok valahol azt elmentek erdőba, vagy mezőre, fogalmam nincs mik vannak ott, de nem értem mi baj lesz ha meglátna valaki a faluból?
2010. jún. 6. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:

barátnőm faluban lakik...szinte az egész falu látott minket kézen fogva vagy smárolni, szülei is ismernek, most hétvégén ott aludtam náluk

14/F

2010. jún. 6. 23:21
 6/9 anonim ***** válasza:

amúgy bocs, hogy nem adtam választ a kérdésre, de gondoltam ezt leírom

ma 23:21 voltam

2010. jún. 6. 23:22
 7/9 A kérdező kommentje:

Ömm hát ..először is tisztázzuk,hogy:

-van egy házaspár..akiket megutáltam azért,mert láttak szombaton kézenfogva,és úgy néztek rám,mintha valami bajt csináltam volna azzal,hogy egy fiúval vagyok..:/ közben a lányuk nagyobb k_rva,mint én,pedig csak hetedikes.

-van egy rosszindulatú tanárom,aki elmesélgeti a tanári karba(gondolom),amit lát..pletykás.

-anyám szigorúan veszi ezt a pasi ügyet,és ha hozzánk elhozom,akkor mindig szem előtt kell,hogy legyünk,ritkán csukhatjuk csak úgy be az ajtót..:/ ritkán hagynak egyedül minket.:(:S

-apám állandóan ott pofázik a fiúnak ostobaságokat..:/ holott senki sem kíváncsi rá..meg az alkoholizálására!!

Másrészt tényleg igaz,hogy adok más emberek véleményére,de csak azért,mert én nem akarok a falu k_rvája lenni:S engem egy tisztességes,abszolút normális lánynak ismertek meg..nem k_rvának...-_-" és ebben a faluban NEM TERMÉSZETES DOLOG AZ,HA EGY PÁR OTT ÁLL AZ UTCÁN ÉS KIMUTATJÁK EGYMÁS IRÁNT A SZERELMÜKET..:/ sajnos egy ilyen faluban élek.

Amúgy mikor vége lesz a sulinak,utána ebbe a faluba alig látnak majd engem..eltűnök a falu életéből.

Jól teszem?:S vagy nem?:S

2010. jún. 7. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:

"a lányuk nagyobb k_rva,mint én,pedig csak hetedikes. "

szóval Te is az vagy!

ezért néznek csúnyán rád az emberek!!

2010. júl. 18. 22:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyobb k_rva,mint én,igen..de én nem úgy értve vagyok k_rva,hogy mindenkivel összeszűröm a levet(én megválogatom,és még különben is szűz vagyok-még jó)
2010. júl. 19. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!