Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjünk? (sürgős válaszokra lenne szükségem)
Szóval..pénteken találkozok a barátommal(járunk).És ugye én is faluban élek meg a barátom is.Most a barátom jön hozzánk.Nem tudom,hogy hova vigyem,ahol biztosan nem látnak minket..és nem tudom,hogy milyen úton.Ő azt mondja,hogy egy tóhoz akar menni..dehát mondom ott szoktak sokan lenni..én meg vele akarok kettesben lenni.Meg ő is velem.A másik lehetőség az volt,hogy átmegyünk egy közeli városba..ezt én mondtam neki.És ő erre azt mondta,hogy ne,mert ott olyan rokonjaival is találkozhatunk,akiket nem igazán kedvel.
DE MOST AKKOR MIT TEHETNÉNK,HOVA VIGYEM??
Ja és..anyámnak mit mondjak,hogy megint jön ez a fiú..és most nemtom h. beakar-e ő jönni hozzánk.:S
Nemtudom mi legyen!
Segítsetek:P ja és..nemsokára ballagok(általánosból) és csak addig fog érdekelni,hogy mit mondd a falu rólam...utána nem érdekel...:D
hozzám jöhettek a fészerbe
Babi Néni 76/L
Ha anyud tud róla akkor miért nem viszed el hozzátok??
és miért érdekel h ki lát titeket?szégyelled?vagy ezt most annyira nem értem!látszik h fiatal vagy még!mert mások véleménye fontos neked,az h ki mit szól, és nem a sajátod!:S
barátnőm faluban lakik...szinte az egész falu látott minket kézen fogva vagy smárolni, szülei is ismernek, most hétvégén ott aludtam náluk
14/F
amúgy bocs, hogy nem adtam választ a kérdésre, de gondoltam ezt leírom
ma 23:21 voltam
Ömm hát ..először is tisztázzuk,hogy:
-van egy házaspár..akiket megutáltam azért,mert láttak szombaton kézenfogva,és úgy néztek rám,mintha valami bajt csináltam volna azzal,hogy egy fiúval vagyok..:/ közben a lányuk nagyobb k_rva,mint én,pedig csak hetedikes.
-van egy rosszindulatú tanárom,aki elmesélgeti a tanári karba(gondolom),amit lát..pletykás.
-anyám szigorúan veszi ezt a pasi ügyet,és ha hozzánk elhozom,akkor mindig szem előtt kell,hogy legyünk,ritkán csukhatjuk csak úgy be az ajtót..:/ ritkán hagynak egyedül minket.:(:S
-apám állandóan ott pofázik a fiúnak ostobaságokat..:/ holott senki sem kíváncsi rá..meg az alkoholizálására!!
Másrészt tényleg igaz,hogy adok más emberek véleményére,de csak azért,mert én nem akarok a falu k_rvája lenni:S engem egy tisztességes,abszolút normális lánynak ismertek meg..nem k_rvának...-_-" és ebben a faluban NEM TERMÉSZETES DOLOG AZ,HA EGY PÁR OTT ÁLL AZ UTCÁN ÉS KIMUTATJÁK EGYMÁS IRÁNT A SZERELMÜKET..:/ sajnos egy ilyen faluban élek.
Amúgy mikor vége lesz a sulinak,utána ebbe a faluba alig látnak majd engem..eltűnök a falu életéből.
Jól teszem?:S vagy nem?:S
"a lányuk nagyobb k_rva,mint én,pedig csak hetedikes. "
szóval Te is az vagy!
ezért néznek csúnyán rád az emberek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!