Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ma már a 8 ker nem annyira...

Ma már a 8 ker nem annyira veszélyes mint régebben?

Figyelt kérdés
mi magyarorszag legveszélyesebb helyei jelenleg??

2012. jún. 26. 01:05
 1/8 Antimod ***** válasza:

A nyolckerben sok épületet rehabilitáltak, és méregdrágán kínálták, így értelemszerűen sok elem elköltözött a környékről, és helyére inkább jómódúak érkeztek, akik ugye jó eséllyel nem az utcán kötözködéssel töltik szabad perceiket. Persze vannak még lepukkant helyei jócskán.

A legveszélyesebb talán a Miskolchoz közeli Lyukóvölgy. Oda rendőr se nagyon teszi be a lábát, azt hallottam. Pedig egykor kies üdülőhely volt.

2012. jún. 26. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
a 8. kerületben vannak amolyan luxus részek(pl a corvin negyed) meg hát lepukkantak is(józsefvárosi piac környéke). a normálisabb részek nem veszélyesek.
2012. jún. 26. 09:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Amióta bekamerázták a városrészt, korántsem olyan veszélyes, mint régebben. Elég nagy visszatartó ereje van annak, hogy bármiféle csibészség után jó eséllyel órákon belül már fényképes bizonyíték van a rendőrség kezében.
2012. jún. 26. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, a felújított részeken ugrásszerűen nőtt a közbiztonság, de persze még mindig vannak baromi lepukkant részek, ahol nem ajánlatos sötétben végigmenni. De sztem Magyarország legveszélyesebb részei még mindig Borsodban vannak.
2012. jún. 26. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Tesómnak a Diószeghy-n van lakása, de már nem lakik ott, viszont mi gyakran járunk fel barátnőmmel bulizni, vásárolni, kirándulni több napra is, van, hogy nyáron egy egész hétre, és olyankor ott alszunk. Ma már nem vészes az a környék se, a háztól nem messze ott a rendőrség, és tényleg minen sarkon kamera van. Persze vannak gyanús arcok, de igazából azon kívül, hogy jól megnéznek, nem csinálnak semmit, még éjszaka sem, mikor a taxiból kilépünk a ház előtt. De igazából nézni meg mindenhol szoktak, jó csajok vagyunk és fiatalok, szóval ebbe a "megnézésbe" se képzelünk bele semmi többet. 16 voltam mikor először fent aludtam, de egy percig sem féltem ott, pedig volt, hogy egyedül voltam.
2012. jún. 27. 01:37
 6/8 Antimod ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy az onnan kiköltözöttek hova mentek - azaz melyik környék züllött le "cserébe".
2012. jún. 27. 08:48
 7/8 anonim válasza:

kedves utolsó..

én a 21. kerületben csepelen lakom és azt mondták, hogy ide telepítették a cigányokat.. és igen egyre több van itt.. szóval erre a környékre

2012. jún. 28. 11:22
 8/8 anonim válasza:
Tatabányán a Mésztelep!
2012. júl. 17. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!