Budapest mennyire veszélyes?
Semmi különös nincs, ami miatt veszélyes lenne.
Ott jártam egyetemre, a közelben dolgozom, soha semmi gond nem volt az évek során.
A fővárosban lakom és Budapest közbiztonságával kapcsolatos kérdésekkel csak itt a gyakorin találkozom.. Semmi félelmetes nincs itt!
Nyilván mindenhol vannak olyan helyek, ahol körülnéz az ember, de azt a saját szemeddel is látod, hogy melyik utcába nem mész be szívesen. Olyan helyre ne költözz! Amúgy meg ha normális helyen laksz, akkor úgyis a főutak menti tömegközlekedést használod főleg, ott meg nem kell semmitől tartanod! Azt is megkockáztatom, hogy biztonságosabb itt, mint egy kis faluban, mivel itt még az éjszaka közepén is járkálnak az emberek, van forgalom, tehát nem egy kihalt helyen mászkálsz védtelenül. Bulizni is gyakran járok, néha éjjel 2-3-4 körül megyek haza és soha nem volt még semmi bajom.
Az V. kerület pont a puccos belváros az a legjobb rész legalábbis a pesti oldalon csak marha drága. És a VI. ker is jó.
Én a VII.-ben lakom nem valami szép de még sosem voltak gondjaim.
Pestiként szerintem -leszámítva a VIII. kerületet- nem egy durranás, nem egy harlem a város. Sokáig délutánosként dolgoztam nem volt probléma hazamenni de azért ha nem muszáj hát nem mennék ki éjjel bizonyos helyeken.
ma 18:00
A Népszínház utcában? Akkor menj végig rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!