Az alattunk lakó királypitont tart, (régebben tigrispitont is tartott). Veszélyes lehet ez ránk, feljöhet a wc-ben?
Nem valószínű.
Ha nála be is mászik a csészébe, a lefolyó kialakítása miatt lefelé fog elindulni.
nagyon néznék, ha a klotyóból egyszer csak előcsobbanna egy vipera. visszaküldeném, hogy hozza már át a szomszéd pénztárcáját is
de nem hinném :)
Dehogy! Elég nehezen tudna a wc-ken át közlekedni, egészen másként futnak a csövek is.
Amúgy se hiszem, hogy a szomszéd a wc mellett tartaná, már erre is kicsi az esély. Aztán arra még kevesebb, hogy belemásszon a wc-be és még eljusson hozzád is.
Ezen akkorát mosolyogtam. :D Még a cigibe is majdnem belefulladtam. Főleg a hozzászólásokon. Vicces helyzet az biztos.
Én is esélytelennek tartom, amikor a fogkefémet beleejtettem a wc-be, teljes dugulás lett a wc-n, ki kellett cserélni az egészet... egy piton szerintem hamarabb megfullad, minthogy felérjen hozzátok.
Attól nem tartasz, hogy egyik nap amikor mész haza rád esik az ablakból?
Vagy ha a tulajdonos megunja és elengedi a ház előtt a fűben? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!