Az alattunk lakó királypitont tart, (régebben tigrispitont is tartott). Veszélyes lehet ez ránk, feljöhet a wc-ben?
06-17 22:01
Kéne ilyen pólókat csináltatni!
Egy mosolygós kis kígyó is mehetne a szöveg alá, amint éppen megfojt valakit. :DDD
Többféle kígyót is tartottam már (a kérdésben szereplő 2 pitont is). Ha egy királypiton kiszökik - márpedig rögtön kiszökik ha módot talál rá - az első sötét zugba elbújik és elő se jön, én már találtam meg a szökött pitonomat a hangfalban, ágyneműtartóban, szennyestartóban, fiókban, hűtő mögött, mosógépben...stb, rossz volt az akkori terrárium zárása de legalább egy külön program volt otthon a kígyókeresés :)
Mint korábban is írták, irtózik a mélyvíztől, én még a sekélyben se nagyon tudtam fürdetni, ha még a wc közelébe is menne amint rájön hogy víz rögtön otthagyja.
A tigrispiton egész más tészta, ő nem bujkál és nem félénk, ő érdeklődik és folyamatosan megy. Én is kitettem "sétáltatni" de nem a nyilvánosság elé ahol pánikot okozhat, hanem házon belül. Ő abszolút nem keresi a sötét zugokat, búvárkodni sem szeret, szintén wc kerülő. Ahhoz hogy kisgyerekre támadjon fél éves koplaltatás lenne szükséges.
Fürdőszobákat általában vad kígyók látogatnak meg pl Afrikában, ahol a nagy szárazságban keresik a nedves helyeket, mert a vedléshez szükségük van rá, és betévednek egy-egy házba, ott meg aztán elbújnak ahova tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!