Mivel kötitek le "hiperaktív" kiskutyátokat, bérházban lakó, a hét nagy részén otthoni ülőmunkát végző gazdik?
Nemsokára öt hónapos lesz az eb, egész nap játszani akar. De nekem meg dolgozni kell. Mielőtt azt mondanátok, hogy vigyem ki, futtassam meg reggel-délben este aztán elfárad és hagyni fog,leírom, nem tudom még kivinni, mert az utolsó védő oltása most fog következni... önhibámon kívül.Futtatom itt a lakásban reggel is este is -hát játszunk, na:)-, olykor napközben..de hát ez nem elég. és tudom h nem is ez a módja. Hasznos ötletek?
És azt hiszem kicsit elrontottam már azzal, hogy napközben sokat van az ölemben, de egy idő után automatikusan felkapom, mert egész nap nyámnyog valamit -hiába takarítok, hiába teszek fel már mindent a polcra, mindig talál valamit.- én pedig féltem h hátha esetleg olyat talál, amitől baja lehet. De mért találna, csak aggódom... :/
Szóval a felkapkodás helyett valami egyéb. Azért is csinálom ezt, mert akkor alszik, és nyugton van. Ez egy pici lakás, jól teletömve mindenféle bútorral, nem tudom máshova elzárni.
köszönöm az építőjellegű válaszokat.
amúgy minden kerek, ha játszani kell vagy ölbe feküdni akkor minden okés nála.
Hámhoz már egészen hozzászokott, ahhoz képest h az elején mit produkált....:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!