Mennyire veszélyes éjszakánként a Népsziget?
Szia!
Én majdnem két évig éltem az egyik Népsziget melletti lakásban. Nagyon jó volt, egy perc séta a Duna part! Rengeteget jártunk ki éjszakánként beszélgetni a párommal, a haverokkal. Leültünk, beszélgettünk, iszogattunk.
Nem egyszer pedig átsétáltunk a hídon a szigetre, sétáltunk a holt ágnál, sőt gyerekekkel is nem egyszer kimentünk. Van ott egy kis büfé is, oda is beültünk párszor enni. Volt hogy vittünk magunkkal vacsorát és ott ettük meg! Szóval milliószor voltunk ott éjjel és soha semmi baj nem történt!
Egyszer raktunk egy nagy tábortüzet is és olyan jó volt ott ülni és beszélgetni, hogy végül az egyikünk hazaugrott szendvicsekért és kint töltöttük az éjszakát! :D
Szerintem kellemes hely, soha semmi rossz nem történt, persze azért vigyázz magadra!
Leginkább a szúnyoghadaktól kell tartanod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!