Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarországon tudna forgatni...

Magyarországon tudna forgatni Bear Grylls? Lenne értelme?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy vannak itt olyan tájak,ahol nagy szükség van ilyen túlélési taktikákra,vagy nálunk nincsenek olyan nagy hegységek például ahol ne lennének sűrűn utak,települések?

Mert például Romániában is forgatott,tudom,ott a hatalmas Kárpátok,az más tészta.

De itt Magyarországon ha forgatna,szerintetek hol lenne érdemes?

2012. jún. 15. 02:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A nyóckerbe!!!
2012. jún. 15. 04:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Előző :D:D

Amúgy sztem nem lenne, maximum vmi extrém helyzetben, pl vki a Mátrában vagy a Bükkben túrázik és kificamodik a bokája, vagy megmarja egy vipera, és tegyük fel nincs nála telefon. de nem hiszem, hogy amúgy Magyarországon bármilyen túlélési taktikákra lenne szükség a természetben.

2012. jún. 15. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Túlélési taktikákra lenne szükség a természetben itthon is, csak ehhez elég megnézni egy-két részt, nem kell itt forgatni.
2012. jún. 15. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!