Milyen városba/faluba lenne értelme költözni?
biztonság szempontjából érdekelne.
ti szerettek ott lakni,ahol laktok?
én nem.sok a betörés,a szemét,meg a buckalalók. :S
Én budapesti vagyok, de egyik barátnőm Pest megyében egy viszonylag kis településen él, ő nagyon szereti, és nekem is tetszik a hely, sokszor megyek le hozzá, főleg nyáron, de voltam már többször télen is.
Nagyon rendezett, szép hely, nincsenek színesbőrűek, jó a közbiztonság, van minden, ami kell (boltok, orvosi rendelő, stb) van munkalehetőség is, mert a település szélén több nagyobb cég van, 10 percre van egy nagyobb város és közel van BP-hez (busszal is csak 1 óra, autóval 30 perc).
Én tuti leköltöznék ide, ha majd mondjuk gyerekem lesz, biztosan nem fogok Bp-n élni...
11:15 Gratulálok, a legfontosabbat nem írtad le. A hozzászólásod értéke egyenlő a nullával.
Én Pátyot javasolom neked, csak az a baj, hogy nincs elég pénzed odaköltözni.
mi lehet olyan nagy titok egy város/település nevében,hogy privit kelljen írni ??:DD
oké,hogy ott lakik a barátnőd,de gondolod,hogy valakit érdekel,hogy X épp Y helyen lakik????
Szerintem szimplán utólag ez volt a kevésbé ciki magyarázat,miért hagytad ki a lényeget..mert ha tényleg privi kell nálad egy város nevéért,akkor az még cikibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!