Ha Ausztriában szeretnék dolgozni és Győrben szeretnék tanulni, akkor érdemes Károlyházára költözni?
Úgy értem, hogy majd levelezőn tanulok egyetemen Győrben, hétvégenként, hét közben meg Ausztriában dolgoznék a szakács szakmámban. Így az ingatlan törlesztőjét is jobban bírnám, mint a mostaniét, valamint a tandíjat ki tudnám fizetni és ez utóbbi motivál a legjobban.
Szóval Károlyháza, ami kb félúton van suli és A. között, semmi más nem lenne, mint egy bázis, ahova hazajárok. Tény hogy érdemesebb hazahozni a kinti pénzt, itthon többet ér, no meg míg tanulok, itthon maradok az tuti, az meg még kb 9 év. Most az ország keleti részén lakok, egy közepes városban, talán előrelépés lenne. De nem tudom objektívan kezelni a kérdést, valamint nem ismerem a környéket, így véleményeket hallgatok meg! :) Lehet kiderül, h K.háza csupa kisebbség, akkor felejtős, félek virítanék köztük! De ezt sem tudom, honnan tudhatom meg... :)
Értem! Nos én nem ajánlom, hogy egy 700 fős faluban tengődj :P Inkább költözz Sopronba, onnan egy köpés az országhatár. Meg amúgy is tök jó hely Sopron! Hétvégén meg vonattal elutazol Győrbe, ez olyan ~1 óra.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!