Mennyibe kerülne 2 napos síelés ausztriában, olcsó helyen?
Figyelt kérdés
Szállással, cuccok bérlésével együtt? Hány Ft/napra jönne ki?2010. szept. 23. 16:10
1/3 anonim válasza:
Én azt javaslom,hogy ha még sosem síeltetek akkor Magyarországon tanuljátok meg. Erre itthon is vannak jó helyek. (Visegrád, Eplény, Mátraszentistván)
Jövőre pedig mehettek Ausztriába.
Mi is így csináltuk.
2/3 anonim válasza:
Hát nekem csak elvették a kedvem a magyar pályák, következő évben úgy rángattak el olaszországba azóta imádom. Szóval ez a magyar pályás dolog nem biztos hogy jó ötlet :/ Nekem iskolai sítábor 60ezer forint volt 4napra igaz ott nem kellett sílécet kölcsönöznöm mert kaptam ismerősöktől.
3/3 A kérdező kommentje:
Ja itt lakunk az osztrák határ mellett, ezért sem kérdeztem utazást, de várom a válaszokat.
2010. szept. 23. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!