Van értelme 14 hetesen a magzati szívhang hallgatónak?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 13:48
1/3 A kérdező kommentje:
mert venni szeretnék, de nem tudom ,hogy hallani e ilyenkor , mert a gyártó szerint 12 hetes kortól hallható, az emberek szerint pedig csak 19 hetes kortól:S
2009. máj. 20. 13:49
2/3 anonim válasza:
Szia.
A magzatnak már 1 hetesen lehet hallani a szívverését.Szóval van értelme:D
3/3 anonim válasza:
én 14+ 3 hetes vagyok, kb 2 hete van ilyen készülékünk. Nem hallgatjuk minden nap, mert állítólag nem tesz jót a babának, de kb 3-4 naponta szoktuk hallgatni. Türelmet igényel megtalálni, kb 5 perc, és nem szabad összekeverni a saját szívveréseddel. Az övé kb 2szer gyorsabb és olyan, mintha 100 ló vágtatna el a hallgató előtt, csak halkabb.
Megér minden fáradtságot!
Biztos azoknak is jó indokuk van, akik ártalmasnak vélik, de szerintem annyira megnyugtató az anyukának (és apukának is), hogy ez csak jó és pozitív hatással lehet a babára is.(-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!