Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kaposvárról mi a vélemény?

Kaposvárról mi a vélemény?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye Kaposvárról? Utcák,házak,emberek ...munkalehetőségek :S
2011. aug. 5. 17:50
1 2
 11/17 anonim válasza:

A 3. hozzászólónak üzenem, hogy rég járhatott itt, hogyha akkor nem vol élet. Valószínű nem járt még a Berzsenyipark környékén.

Én itt élek születésem óta, nem mondhatnám, hogy szeretem de elviselem.

Az sem igaz, hogy minden fel van újjítva, csak próbálkoznak vele (főleg a Fő utca környékén).

Egyre több "bevándorló" (kínai, ...) van itt, lassan a magyarok lesznek a kisebbség.

2012. máj. 9. 14:29
 12/17 Kaposvár a legjobb válasza:
A világ legjobb helye. Ennyi. Hogy szépek a közterületek, azt már mások is írták, de azóta eltelt több év, és még szebbek lettek (pl. főtér környéke, Németh István fasor, Városliget teljesen átépült). 2 éve és tavaly felújítottak sok utcát és járdát, ez idén folytatódik. A kórházban több új tömböt építettek. Az utóbbi 2-3 évben a munkanélküliség is lecsökkent. A Videotonba mindig keresnek embereket, megnyílt a Cabero is. Most fejlesztik a vasutat Dombóvár felé, Bp. felé a menetidő már most lecsökkent, pedig még csak egy szakasza van kész. Pár év, és megépül a 67-es gyorsforgalmi út.
2015. márc. 25. 10:18
 13/17 anonim válasza:

Gyűlölöm Kaposvárt itt elek születesem óta 23eve es gyűlölöm.Semmi jó nincs ebben a városban max a virágfürdő de annak is minden evben magasabb az ára.Ha a párom kicsit bátrabb lenne és merne kicsit tovább lépni nem kellene ketszer mondani repülnek!!!!!!!!

Es legjobban azert utalok itt elni mert sok a roma es munkahely sincs.ahogy az elottem levo irta cdak protekcioval lehet elhelyeszkedni.

videoton is csak par jonapra veszi fel az embereket utana repulnek.A hazak olyanok mint barhol.Emberekben meg nem sok a tisztelet gyerekkel a kezemben uvolt a sofor miert hanyt a gyerekem.Azert tisztelet a kivetelnek

2015. júl. 12. 23:49
 14/17 anonim válasza:
11 éve élek itt és utálom. Lehet, hogy sok része szép és a kérdés kiírása óta sok mindent felújítottak, de szerintem ez kevés ahhoz, hogy jól érezze itt magát az ember. Rengeteg sok a cigány, a legtöbb ember bunkó, munkalehetőség nagyon gyér, szórakozás 0. Este legkésőbb 8kor minden bezár és megállt az élet. Amint befejeztem a sulit és alkalmam adódik elköltözök.
2016. szept. 20. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Kaposvár egy nagyon szép város. Nagyon sok a zöld terület, tele vannak az utcák fákkal. Az embernek nincs betongettó érzése + nyáron minimum 10 fokkal hűvösebb, mint akármelyik más város.

Az épületek tényleg szépen fel vannak újítva, az útak nagyrészét szintén megcsinálták. Esztétikailag azt hiszem minden rendben van a várossal. A bevásárlóközponti rész konkréta akár Ausztriában is lehetne.

Viszont tényleg nagyon vidéki itt az élet. Sok az idős, a fiatalok elmennek inkább a Balatonhoz, külföldre vagy Pestre. Ahogyan írták, vannak cigányok. De nem hiszem hogy ez napjainkban már akkora nagy szám, hiszen már minden városban van elég. (P.S. még mindig jobb például Bécsújhelynél, ahol az emberek durván 40%-a arab)

Kaposvár inkább családalapításra, vagy az időskori évek eltöltésére tudom ajánlani. Fiataloknak semmiképpen. Viszont az biztos, hogy aki eljön ide turistaként, az nem fog csalódni. Nem csoda, hiszen itt van Európa legszebb főtere :)

2022. júl. 29. 21:49
 16/17 anonim ***** válasza:
22%

Lemaradt mind korban mind fejlettségben nem város az amit 10 perc alatt el lehet jutni egyik végéből a másikba , ezis budapest miatt van, elveszi a várostól a forrást, én budapestet gyülölöm egy parazita metropolisz ami egy egész köztársaságot ural és a kaposvárhoz hasonló megyeszékhelyeket elnyom. Én azt várom hogy mikor fog porrá égni aza több milliós város,

ÉGJEN AZA FÖLD!!! 💀

2023. febr. 28. 20:59
 17/17 anonim válasza:

Láttom sok évvel ezelöztti kérdés de muszály kiírnom.

Kaposvár nekem hatalmas csalódás. Ha turista vagy semibe vesznek. Szerettem volna pár órát eltölteni városba csomag nékül. Kerestem neten megörzòt. Legnagyobb meglepetésemre egyet se dobot ki. Azt rátaláltam tourinform ami biztosít elvileg csomagmegörzést igen ám 14h-ig. Így fáradtan csalódottan tovább álltam

2023. máj. 20. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!