Velencei tóról, vélemény?
vasárnap sokan vannak főként a velencei agárdi szabadstrandokon
ez a két hely amúgy a legjobb ott
de hétközben nagyon néptelen a part ( pl Agárd)
sok weekenház eladó stb
sok büfé bezárt, nincs akkor élet mint régen
a hajók ritkán járnak és az északi parton a vendéglők üresek
de ha jó idő van hétvégén akkor agárdon vagy velencén jókat lehet fürödni, Velencén van Welness szálló, Agárdon Velencén meg Gárdonyban lehet szórakozni, Pákozd, Sukoró ott meg lehet kirándulni
nádasban madarakat figyelni
tehát jó a tó, de sokkal több lehetőség lenne benne
lehet lepontozni
a lauder által építeni kívánt kaszinóváros egy közellenség lett, de nagyon fellendítette volna a Velencei-tavi turizmust
úgymond felrajzolta volna a térképre a külföldiek körében a tavat és a szállodák meg a kaszinók még fehérvári munkanélkülieknek is munkát adott volna
Lauder pedig azért nem csak egy lezsidózható zsidó, mert azért adott valamit magyaroknak
tehát nem lett volna az rossz, mostmeg mennek a magyar nyugdíjasok meg a szabadnapos gólyfigyelők és élvezhetik a csendet....meg a szegénységet és ki nem használt lehetőségeket
Igazad van, utolsó, de itt azt hiszem nem is ezen ment a vita hanem mert fillérekért adták el neki.
Amúgy velence most szét van bombázva a strand.
Velencén szét van bombázva a strand? Még mindig? Tavasszal jártam arra, azt hittem, nyárra azért végeznek.
Tervezzük, hogy lemegyünk valamikor, ezért is kérdeztem itt nemrég, hogy megvan-e még a szabadstrand... Akkor most menjünk vagy ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!