Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Velencei tó horgászatáról...

Velencei tó horgászatáról vélemény?

Figyelt kérdés

Mostanában mennék hosszabb időre nyaralni a tóra...

Kérdésem gyakori e razzia? Feltétlenül szükséges a jegy stb...

2011. júl. 16. 14:05
 1/3 anonim válasza:
hát mi 8napont voltunk eddig ott. és egyszer nemkértke jegyet de nyugi nem te fogsz ott egedül horgászni. és jó hej nagyon kilós kárászok/ keszegek vannak ott ponty is van rendesen szeretek ott horgászni. életem első csukályát ott fogtuk.
2011. júl. 17. 17:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Ilyen nagy melegben milyen technikával érdemes horgászni? Bojli? Élőcsali? Etetés búzával stb... partól távol?
2011. júl. 17. 18:02
 3/3 anonim válasza:
az első vagyok. elmondo ma tapasztalataimat, amit 8 nap alatt értem ott el. csukát a part mentén probálj fogni cillantóval vagy twister-el (olyannal ami egy férget ábrázol és mozog a farka) a villantó legyen szép csillógós az a biztos. pontyra és nagy keszegre se tegyél fel maximum 2es horgot de sztem elég lessz kisebb is. (ne legyen nagy za a lényeg) és töbnyire mindent felvesznek. használj kukoricát peletet akár gilisztát sak arra figyelj,hogy az önetetőkosár jól meglegyen tömve és a partól olyan jó 50-60méterre probálkozz.
2011. júl. 17. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!