Kajak, Futás + egy kis kondi (ami az edzéssel jár), GreenTEa, Vélemény?
Újra formába szeretném hozni magam .... ezért kezdetnek heti három majd ha az izületek megszokták heti 5 napban edzeni.
Mit gondolsz mire kéne még figyelnem ? ezelőtt 4 évvel kajakoztam 5 évet... a memóriaizmok által erővel az elején birnám de félek az izületeket tönkre teszem.
nemszeretnék testépítő alkatot számomra a kitartás az erőnlét és a hajlékonyság számít... szálkásra utazom ha neadjisten a kinézetet nézném. az alkatom is olyan.
GreenTea
Először is most hány éves vagy, és van rendes étrended?
A kajakozás jó alap, biztos birnád erővel a heti 4-5 edzést, de jó, hogy egyenlőre csak 3x edzenél, nem kell megszakadni elsőre!
Ha még nem végeztél rendszeres súlyzós edzést akkor pár hétig csinálhatnál egy teljestestes edzést 3x egy héten. Később áttérhetsz egy bontott edzéstervre.
A végén nem biztos, hogy értem. Azt veszem ki belőle, hogy erő-állóképességi edzést szeretnél végezni, ami mellett hajlékony maradsz és viszonylag szálkás formát szeretnél elérni. Ezt jól gondolom?
tökéletesen jól gondolod.
most töltöttem a 18 at.
azért annyira nincs rendszerezett edzéstervem de naggyából ez lenne az elképzelésem!
GreenTea
Bocsi, hogy ilyen sokáig nem írtam, nem találtam a kérdést:D
A kajálást kell először rendbe rakni, itt találsz mintákat: [link]
Ha regisztrálsz akkor sajátot is összeállíthatsz!
Ami az edzést illeti, teljes testes edzéssel kezdeném, egy ilyesmi jó lenne: [link]
Ezzel kicsit szokod a termet, az eszközöket, súlyzókat, felkészülsz a továbbiakra!
4-6 hét után szerintem lecserélhető egy bontott edzéstervre.
Írj majd nyugodtan, próbálok legjobb tudásom szerint válaszolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!