Fél éves úszással, heti 3-4 alkalommal 1 órányi edzéssel mennyire lehet szálkásodni?
Gerincferdülésem is van, és az orvosom ezt ajánlotta, érdemes lenne fehérje táplálék kiegészítőket szednem edzés után illetve mi lenne ajánlatos hogy minnél előbb meglátszon a hatás? Felső test, mellizom, hát?
Vékonyabb tipus vagyok, 56 kg 174 cm.
köszi a válaszokat :)
17/f
Én amondó vagyok hogy ha gerincferdülésed van akkor menny el egy edzőterembe és kezdj el súlyzós edzést végezni! Gerincferdülés ellen egyébként ajánlani tudom a Pull-Over gyakorlatot,nekem elhiheted hatásos:)
Link: [link]
Neked először egyébként tömegnövelés kell az úszást hagyd a p*csába,esetleg kiegészítésnek jól jöhet.
Edzéssel kapcsolatos kérdésedet tedd fel itt: [link]
NEM TUDOM OLVASOD-E EZT KEDVES KÉRDEZŐ, DE NAGYON REMÉLEM!
Ugyan ez volt velem, nem érdekelt amit az orvos mondott, elmentem edzeni, és olyan a hátam mint 1 perec...nagyon nem ajánlom neked az edzőtermet...iszonyatosan legyengíti a gerincedet!!! nagyon vigyázz rá!!! járj el rendszeresen úszni. sajnos nem értek hozzá teljesen, de ezt el akartam mondani mindenképpen!!! 16/f
Lehet szálkásodni vele nagyon jol , én verseny úszó vagyok , jol tudom,
de ha heti 3-4 alkalommal uszol 1 órát, akkor mellette szárazföldi edzést is csinálj napi fél órát.
és nem kell csoda szereket szedni meg hasonlokat,
csak C-vitamin, calcium , magnézium a legfontosabbak, és ha nem birod valószínű hogy vas hiányod van.(vérvétellel kimutatható)
ez bevállik , de rendszeresen kell csinálnod.
persze az elején azért nem birhatod mert tul sok.
de ha már egy hónapja fáradékony vagy naközbe is ., akkor elhet vashiányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!