Kaposvárról mi a vélemény?
Nekem tetszett. Ott a Deseda, meg van valami hangulata a kocsmáknak. Amúgy attól függ hol, mennyi barátja van az embernek. Ha sok van egy faluban is jól érzi magát.
A többi kb. ua. mint máshol: vannak hülye emberek, nincs munka és drága minden :)
Ha össze kell hasonlítani akkor Győr, Debrecen, Szeged nagyobb, több lehetőséggel az említett téren.
Mondjuk nekem Vác is tetszett, pedig ott egyetem sincs :)
Én ott születtem és éltem 24 évig, a város maga szép, felújított stb, de olyan szempontból egy fiatalnak élhetetlen, hogy nincs munkalehetőség, nincs ipar, nincs szórakozási lehetőség.
Szóval hiába szép, ha élhetetlen, mert még a tescoba, mekibe is protekcióval lehet bekerülni. Az tősgyökeres kaposváriak nagyon ki tudják közösíteni azt, aki nem ide valósi, nem segítenek semmiben, csak amihez érdekük fűződik nekik is.
Én sajnálom a legjobban, hogy ez a véleményem a szülővárosomról, de azóta éltem már Győrben, Debrecenben, Pest megyében és mindegyik helyen jobb tapasztalataim voltak, mint kaposváron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!