Jó hotelek wellness lehetőséggel Magyaroszágon? Félpanziós vagy teljes ellátás érdekelne
Hunguest Szeged (ex Forrás) - én évente visszajárok, számomra a legkitűnőbb szálloda!
Garantáltan svédasztalos a reggeli és a vacsora is (sok helyen ugyebár forgalomfüggő), magas minőségű és finom ételek.
A medencék pedig szerintem verhetetlenek, rögtön két wellness-részleg is van! A Forrás Spa a kisebbik, az gyerekmentes, kicsit sötétes-csöndesebb, több pezsgőfürdővel, szaunával és egy nagyon jó úszómedencével. -- A másik a Napfényfürdő, ami amúgy a városi strand, rengeteg medencével és komplett csúszdaparkkal. A szálloda lakójaként mindkettőbe ingyenes a belépés, ami egy zárt folyosón biztosított, tehát nem kell külön kimenni, sorba állni stb. Télen csak egy forróvizes kinti medence üzemel, de nyáron van még több medence kint.
Azt, hogy olcsó, nem mondanám: ünnepekkor és nyáron kimondottan drága, csöndesebb időszakokban kb. 35.000/éj. Én mindig februárban járok (már évek óta) és úgy szoktam, hogy a Black Friday-kor foglalom le - így egy éjszaka gyakorlatilag ingyen van. Most 6nap/5éjszakára fizetek 145.000-et. Mondjuk én egyedül szoktam menni, nyilván családosként ez sokkal több, de biztosan van gyerekkedvezmény.
Amúgy rengeteg a gyerek (azért is szoktam így, tanítási időben menni, de még így is sok van) illetve érdekesség, hogy nagyon sok a román és a szerb vendég, mivel a város ugyebár a hármashatár mellett fekszik, és minden ki van írva három nyelven.
Parkolás korábban ingyenes volt, de aztán az önkormányzat fizetőssé tette sajnos. Viszont a belváros tíz perc sétára van, ahonnan könnyen el lehet jutni vasútállomásra vagy buszpályára.
Én nagyon szeretem ezt a hotelt! Biztosan vannak jobbak, szebbek, de számomra ez a legkézenfekvőbb, és ezzel a black friday-es akcióval pedig igazán kitűnő.
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!