Egy napos wellness ajándékba Budapesten?
Figyelt kérdés
Olyan helyet keresek, ahol van pár medence, szauna és masszázs, 20 ezer forint környékén. Valaki tud ajanlani jó helyet?dec. 9. 12:32
1/3 anonim válasza:
Én is ilyet keresek már napok óta, mondjuk én szilveszterre, de nem találtam.
2/3 SZTANN válasza:
Minden termálfürdőben az egynapos teljes belépő tartalmazza az ott lévő összes medence és szolgáltatás (szaunák) igénybevételét - masszázsra külön kell váltani. Pl. a Széchenyiben is... Ehhez nem kell külön "egynapos wellness" jegy, de a napijegy előre megváltható online (kényelmes és biztos) akkor az egy ajándék.
Szilveszterre kevésbé egyszerű ilyet találni, mert olyankor a komolyabb fürdők előre tervezett zártkörű rendezvényeket szoktak tartani magas áron, teljes vendéglátással.
3/3 anonim válasza:
Budapesten szerintem pazarlás ilyesmire költeni. A világ legjobb fürdői közül több is helyben van, mellé fizet az ember egy masszázst és kész is. 20k körül megáll, talán picit több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!