Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Egy napos wellness ajándékba...

Egy napos wellness ajándékba Budapesten?

Figyelt kérdés
Olyan helyet keresek, ahol van pár medence, szauna és masszázs, 20 ezer forint környékén. Valaki tud ajanlani jó helyet?

dec. 9. 12:32
 1/3 anonim válasza:
Én is ilyet keresek már napok óta, mondjuk én szilveszterre, de nem találtam.
dec. 9. 14:22
 2/3 SZTANN válasza:

Minden termálfürdőben az egynapos teljes belépő tartalmazza az ott lévő összes medence és szolgáltatás (szaunák) igénybevételét - masszázsra külön kell váltani. Pl. a Széchenyiben is... Ehhez nem kell külön "egynapos wellness" jegy, de a napijegy előre megváltható online (kényelmes és biztos) akkor az egy ajándék.

Szilveszterre kevésbé egyszerű ilyet találni, mert olyankor a komolyabb fürdők előre tervezett zártkörű rendezvényeket szoktak tartani magas áron, teljes vendéglátással.

tegnapelőtt 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Budapesten szerintem pazarlás ilyesmire költeni. A világ legjobb fürdői közül több is helyben van, mellé fizet az ember egy masszázst és kész is. 20k körül megáll, talán picit több.
tegnapelőtt 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!