Belföldön melyik wellnesshotel a legjobb egy hétvégére, Budapesten vagy a Bükkben, Mátrában?
Máthraházán szívből ajánlom az Ózont és a Lifesytlet. Előbbi alacsonyabban van, így közelebb van a város. Utóbbit tényleg fák veszik körül, és túrázni is érdemes.
Bükk esetében Szilvásvárad klasszikus, de itt nem voltam wellnesshotelben. Ha nem akarsz túrázni, akkor Felsőtárkányban a Bambara, csendes, erdei környezet. 2x voltam, viszont annyira drága lett azóta, hogy nekem túl van azon a lélektani határon, amit wellnessért hajlandó vagyok kifizetni. Egerben a Parkot javaslom, minden téren szuper volt. Pár éve a Flóra is jó volt, aztán kifogtunk egy szezont, hogy gyengébb volt az étel, azóta váltottunk a Lifestylera Mátrán.
Budapestiként itt hotelben még nem voltam. A Ramada Resort és az Aquaworld egy érdekes választás lehet, de ennek is megvan az ára. Illetve hátránya, hogy a belvárostól elég messze van.
A kültéri medencét télen úgy hívják, hogy korcsolyapálya.
Amúgy a Mátrában van legalább 2-3 Mészáros Lőrinc-féle luxus szálloda, csak jó lesz valamelyik.
Mostanság eljutottunk oda, hogy az általad kérdezett régió MINDEN hotelje túlértékelt, és az orbán klán kezében van.
Tényleg őket akarod gazdagítani?
De komolyan,
Ahelyett, hogy vennél 10 euóért egy repjegyet a tengerhe, és FELE ANNYIBÓL kivennél egy azonos kategóriájú hotelt?
Tényleg?
...de komolyan! Még welness témában is ezt a csontot rágod? Budipapír vásárlásod is attól függ kit gazdagítassz? Amikor a szupermarketekbe mész és sokkal gazdagabb országnak növeled tovább a profitját az menőbb? Tényleg?
#5 Ahová 10 euró a repjegy, ott januárban nem lesz fürdéshez jó időjárás.
Miskolctapolcán az Avalon elég jó hely, ez is fideszes cégé sajnos, de szinte már csak az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!