Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Legjobb wellness jacuzzis...

Legjobb wellness jacuzzis szobákkal?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan ismert, látogatott, jó wellness hotelt, ahol van olyan szoba is, amiben van saját jacuzzi, és mégsem horror árú? Kb. 120-200e-ig (2 fő 2 éjre). Köszi!

nov. 13. 19:47
 1/9 aHermann ***** válasza:

Szia!

Sok ilyen szálloda van, kérdés, hogy mi neked a jó wellness. Illetve, hogy mindenképpen jacuzzi kell-e a szobába, vagy jó-e a pezsgőfürdős kád.

Sok helyen a rendes jacuzzi az erkélyen van.

Érdemes megnézned a HH-k ajánlatait, mert pl. a Pelionban és Szegeden vannak jacuzzis lakosztályok. Egerben a lakosztályban, v. a DeLux szobában élménykád van (a DeLux szobánál külön kérni kell).

Wellnessben szerintem jó a Lifestyle (több szauna, élménymedencék), és nekik is van jacuzzis lakosztályuk.

Szilvásváradon a La Contessában a kastélyban a lakosztály pezsgőfürdős, míg az udvarházban jacuzzis. Itt kérdés, hogy jó-e nektek a wellness.

Gunarason is vannak jacuzzis szobák, de a wellness rész nem egy hűha faktor. 1-2 szauna egy pezsgőfürdő, és egy higított gyógyvizes medence. Sokan kiülnek a fürdő gyógyvizébe.

nov. 14. 06:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! köszönöm a választ! Nem tudom, hogy jó-e a pezsgőfürdős kád. Mi a különbség jacuzzi és eközött? Igazából egy olyan helyre vinném a barátnőmet, ahol tudunk privátban, kettesben fürdeni ilyen buborékolós vízben (én nem igazán értek hozzá :)), ezért gondoltam, hogy jó lenne ha a szobában lenne. De ezen kívül lemennénk a közös fürdőbe is, és jó lenne, ha nem egy elhagyatott kísértethotel lenne, hanem úgy lennének más vendégek is rajtunk kívül. Ez a terv. Erre keresek ajánlatokat. :)
nov. 15. 00:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Illetve néhány további kérdés: a Lifestyle az a mátrai hotel? Illetve a "HH" az HugarHotels, vagy Hunguest, vagy mi?

Ha az erkélyen van a privát kád, azt cseszhetjük gondolom, ha mínusz 20 fok van, tehát a Gunaras ki is esett, nem? December/ januárban mennénk.

nov. 15. 00:35
 4/9 aHermann ***** válasza:

Szia!

A HH az a Hunguest Hotel, a Lifestyle a mátrai.

A pezsgőfürdős kádat te magad töltöd fel, míg a klasszikus jacuzziban van víz, amit kezelnek naponta (jön a karbantartó).

A jacuzziban a víz 34+, és melegítheted, így nem rossz opció az erkélyes. Csak addig vagytok kint, amíg ki- be másztok a vízből. (Ismerős januárban foflalta mindig a kinti jacuzzis szobát.)

Gunarason mi lakosztályban voltunk, ott teljesen benti a jacuzzi és szauna is van mellette. Viszont a szálloda wellnesse nem a legjobb, de nekünk rendben volt. Finom volt az étel, v. bowlingh, squash.

Meg kell nézni, melyik tetszik.

Mivel írtad a jó wellnesst is, én lehet, hogy a Lifestyle-nál vagy a Pelionnál maradnék. Ott is pezsgőkád van, te töltöd fel vízzel, és pezsegteted.

Azért lehet látni fotókon, videókon, hogy milyen típusú a kád.

Még szóba jöhet Siófokon az Azúr és Miskolcon a Calimbra.

nov. 15. 11:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Igen, nekem is ez a kettő volt szimpatikus azok közül, amit ajánlottál. A Lifestyle-nál a wellness medencék/szolgáltatások ha jól látom kicsit gyengébbek, mint a Pelionnál, ugye? Megnézem még a siófoki Lazúrt és a Calimbrát is. Köszönöm!
nov. 16. 09:54
 6/9 aHermann ***** válasza:

Szia!

Nekünk tetszett a Lifestyle wellness részlege. Van több szauna, élményzuhany. Egy kisebb élménymedence sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal. A nagyobb medencében lehet úszni és van pezsgős ülőhely. A gyerekmedence arrébb van.

A Lifestyle nem nagy szálloda, ahhoz jó méret a wellness.

A Pelionban nem voltunk. Ott ugye ki lehet menni a városba is. Lényegesen nagyobb szálloda, nekem kicsinek tűnik a wellness.

Ha hétköznap mentek bármelyik jó lehet.

nov. 16. 15:25
 7/9 aHermann ***** válasza:
Még jó lehet a Thermal Hotel Visegrád is, az Ambient Sikondán, illetve Bükfürdőn a Caramell is.
nov. 16. 15:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnéztem mindet és tényleg szuper tippek, köszönöm a hasznos válaszokat! Már le is foglaltam a kiszemeltet a listádból! <3
nov. 16. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Mendan
nov. 18. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!