Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kell a BudapestGo-ban megvásár...

Kell a BudapestGo-ban megvásárolt bérlet QR kódos bemutatásához internetkapcsolat?

Figyelt kérdés
Úgy 2 éve utazok gyakrabban hévvel, és a BudapestGo ban vásárolom a bérletemet. Számtalanszor volt már rá példa hogy elfogyott a mobilnetem, de amikor jött az ellenőr még nem volt soha probléma azzal hogy a kód érvénytelen lett volna, szóval abban a hitben éltem, hogy ez akkor mobilnet nélkül is működik. A minap azonban amikor az ellenőr lecsippantotta a kódot, azt írta ki, hogy a kód érvényessége lejárt, és hogy le kell szállnom egy csekk kíséretében. Én mondtam neki hogy ha kell ehhez mobilnet akkor odafele miért működött, valamint az elmúlt 2 hétben, amióta nincs mobilnetem, és azt mondta, hogy őt ez nem érdekli, és engem meg fog büntetni, ekkor azonban egy jóarc srác odajött és megosztotta a mobilnetét.

ma 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A honlapról leszedett FAQ szerint:

"Az applikációk Android vagy iOS operációs rendszerű telefonra telepíthető a Google Play, App Store és egyes applikációk az AppGallery áruházból is. Fontos, hogy a telefon kamerája működőképes legyen, hiszen az applikáció használatakor szükséges. Ezenkívül elengedhetetlen, hogy a telefon aktív mobil adatkapcsolattal, azaz mobil internetes elérhetőséggel rendelkezzen az utazás során. További információkért, kérünk, fordulj az általad használt applikáció üzemeltetőjéhez."

ma 17:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kell. De ki is derült a válasz számodra azzal, hogy megosztotta valaki a netet és nem büntettek meg.
ma 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!