Ryanair mobile boarding pass. Kell az internetkapcsolat hozzá, vagy elég, ha csak printscreenelem, és úgy mutatom fel?
Figyelt kérdés
Nem használtam még ezt, ezért kérdezem. Hivatalos oldalukon csak a menetét írják, meg hogy hol kell megmutatni. De mivel nincs mobilnetem, s nem minden reptér wifi hálózata stabil/teljesen lefedett, így lementeném mint kép. QR kód így is olvasható, meg a többi adat2017. dec. 13. 20:18
1/5 anonim válasza:
Emlékeim szerint nem kell hozzá net ha már le van töltve, de ki tudod próbálni ha kikapcsolod a wifit. A screenshot nem igazán jó megoldás.
2/5 anonim válasza:
Rengetegen használják a print screenes megoldást, főleg ha egy foglalásban vannak mondjuk heten, kicsit körülményes lenne egy telefonnal menni. De ha berakod wallet alkalmazásba az is működik net nélkül.
3/5 anonim válasza:
Azért elèggè cudar világ lenne, ha pont a mobilitást veszítené el az ember a mobilos jegybemutatás közben... nyilván jó offline módban is, a lényeg, hogy minden adat ellenőrizhető legyen, akár QR olvasó nélkül is (nyilván technikai problémák esetére van ez).
4/5 A kérdező kommentje:
A RyanAir alkalmazásban van ugye ez a mobile boarding pass, ami egy képernyő méretű ugye (azaz ha printscreenelem akkor a teljes tartalom látszik; név, reference, székszám, és nagy qr kód).
Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam, hogy jó lesz (de persze megpróbálok majd belépni Ryan appba is a helyszínen)
2017. dec. 14. 18:05
5/5 anonim válasza:
Igen, azért írtam, hogy a screenshot nem tökéletes megoldás, hivatalosan is az appban kell bemutatni, még ha el is fogadják többnyire a screenshotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!