Hogyan tudom eltávolítani a böngészőt megfertőző vírust?
Chrome-ot használok, és begyűjtöttem egy vírust, ami amellett, hogy 100% proci használatot okozott, a google keresőmotort is átirányította yahoo-ra.
Ezt a két problémát már nagy nehezen sikerült megszűntetnem (avira, malwarebytes, zemana, adwcleaner, chrome újratelepítés, alapértelmezett keresőmotorokból kitöröltem mindent [bing, yahoo] ami nem a google), viszont...
valahányszor rákeresek valamire, vagy beírok egy oldalt, mindig azt írja ki, hogy "A webhely nem érhető el", aztán "nincs internetkapcsolat", aztán automatikus- vagy manuális frissítés után betölti, de nagyon lassan.
Ezeket akkor is kiírta amikor google-ről átirányított yahoora. Ezt, ahogy írtam, már sikerült megszüntetni, de azelőtt nem csinálta, és ez arra enged következtetni, hogy még mindig maradt valami a vírusból.
Van valami ötlet? Esetleg egy adwcleanernél és malwarebytesnél is biztosabb alkalmazás?
CCleaner-t is próbáltad? (jelöld be neki, hogy cookie-k törlése, az alkalmazások lapfülön a Google Chrome-nál mindent jelölj be, mindent töröljön.
Programok telepítése és törlése - ide is nézz be.
Eset Online Scanner-t szed le és futtasd, jelöld be hogy veszélyes alkalmazások keresése, nemkívánatos alkalmazásokat is kapcsold be (ez a kettő van, most pontosan hogy hívják nem tudom).
# 3 Milyen böngészőt ajánlasz Chrome helyet?
Például:
- Opera
- Edge
- Vivaldi
Nem is tudtam hogy a Chrome-ba van kémprogram, le is akarom cseréni minél előbb, és a Chrome zabálja legjobban a ramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!