Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha a laptop nincs kapcsolodva...

Ha a laptop nincs kapcsolodva az internetre, akkor nem tudja lejátszani a filmet ?

Figyelt kérdés
Régi MSI-CX 620 laptopom van, rajta VLC Media Player és Windows Media Player. Sok éve nem használtam, nincs is rákapcsolva a házi ruterre, azaz nincs internetkapcsolata. Elvinném egy kirándulásra, este a sátorban lesz áram, filmet nézni jó lesz. De mindkét lejátszó-program kiírja, hogy nem tudja a filmet lejátszani. Ugyanazt a filmet az asztali számítógépem (iternetkapcsolattal) ugyanazokkal a lejátszó-programokkal simán lejátsza. Lenne megoldás ?

aug. 8. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Hol van az a film? A merevlemezen?
aug. 8. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"De mindkét lejátszó-program kiírja, hogy nem tudja a filmet lejátszani. "

Valószínűleg megfelelő kodek hiányában, ami megoldható.

aug. 8. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:
A filmek pendrive-n vannak. Arról is próbáltam, de át is másoltam a laptop merevlemezére. Sehonnan sem megy.
aug. 8. 23:50
 4/6 A kérdező kommentje:
A megfelelő kodek-et honnan szerezzem be ? Mivel a laptop nem csatlakoztatható az internethez, a megfelelő kodek-forrásról letölthetem az asztali PC-re és onnan átmásolhatnám a laptopra ?
aug. 8. 23:56
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Az érdekes lenne, ha a VLC nem tud lejátszani valamit (miután saját dekódereivel dolgozik), de talán próbáld letölteni a legújabb verziót a régi gépre is:

[link]

További lejátszók:

[link]

[link]

aug. 8. 23:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálom. Köszi szépen.
aug. 9. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!