A budapestiek milyen gyakran mennek vidékre?
Latom nem ertik egyesek a lenyeget, foleg akik soha nem hagytak meg el Budapestet. Videki varosokban sokkal kevesebb a lehetoseg vasarlasra, szorakozasra, kevesebb a latnivalo, kevesebb a munkalehetoseg.
Budapesten vannak kepzesek is amik mashol az orszagban nincsenek, kiallitasok is altalaban Budapesten vannak
20:
Én meg felsoroltam jópár példát, amikor mégiscsak szükséges, de azt simán ignoráltad.
23!
Milyen peldakat? Azon kívül, amit a kérdező mar leirt. Mert ha jól látom, neked is a mozi és a plaza volt a példa, a repuloter, és az egészségügy. Ja, igaz, itt hozzá tetted a színházat is. Illetve a különleges hobbid, ami miatt inkább Bécsbe jársz. Melyiket ignoraltam?
24:
Mindegyiket ignoráltad. Mert attól hogy van máshol is van mozi, színház, vannak üzletek, ha valakinek bármelyik komolyabban igénye, akkor az nem elég neki, ami egy átlagos megyei jogú városban van.
"Még mindig az a lényeg, hogy van olyan vidéki, aki soha nem megy fel Budapestre, mert nincs rá szüksége, minden, amit szeretne elérhető ott, ahol él."
Ez nem lehet a lényeg, ha egyszer senki semmi ennek ellentmondót nem állított.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!