Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szerintetek érdemes nyaralás...

Szerintetek érdemes nyaralás céljából egy nudista strandot választani?

Figyelt kérdés

Sose voltam még, de érdekel, milyen, meg amúgy is unom már a szűk alsógatyákat.

Tényleg nem fog kiröhögni senki, hogy mondjuk kicsi a szerszám?

ápr. 13. 22:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kiröhögni biztosan nem fognak! A naturisták elfogadóak.

Bár nudi strandon még én sem voltam, de naturista szaunában igen, ami majdnem ugyanaz. Mindenképp kipróbálnám, de először csak egy napra, hogy hogy érzed magadat ott.

De egyébként semmi kínos nincs benne, a többi ember is ugyanúgy meztelen lesz, mint te. És ahány ember, annyiféle test, szóval ne aggódj amiatt hogy kinevetnének, beszólnának vagy ilyesmi.

ápr. 16. 08:00
 12/13 anonim válasza:
100%
Nyugodtan próbáld ki, lehetőleg a nyaralásod előtt egy-két napot. Meglátod, hogy nem nevet senki, nem is fognak szólni. Azt is megláthatod, hogy átlagos emberek vannak ott, nem válogatott modellek hatalmas bránerrel. Pont így voltam régebben , mint Te. Attól féltem, hogy kinevetnek a testalkatom és a farokméretem miatt. Végül külföldön bemerészkedtem a Nudira, és rájöttem, hogy sok olyan vékony férfi van, mint én és még sokkal kisebb fütyivel is. És mint előttem írták, elfogadtam magam és azóta megelégszem a testemmel.Nyugodtan megyek bár milyen naturista programra és jól érzem magam. Szimpatikus a társaság és kedvelem a tegezést.
ápr. 22. 22:26
 13/13 anonim válasza:
Nekem is kicsi van, de hát napozni járunk ki, nem szatírkodni.
ápr. 30. 01:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!