Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesttől milyen település...

Budapesttől milyen település van a legmesszebb, és mi látnivaló van ott?

Figyelt kérdés
Vicces kérdés, de mégis komolyan kérdezem, anyukám mozgássérült, tud járni, de csak nagyon lassan, viszont vezet, és nem rég vett egy teljesen gyárilag új autót, amelyet nagyon szeret, én meg külföldön élek már 15 éve, elfelejtettem Magyarországot, pedig még idegenvezetősködtem is, és kitaláltam, hogy ha majd megyek, akkor elvihet engem egy nagy útra, hogy legyen közös időnk és én is megismerjem az autóját, de kéne vmi klassz úticél is, hogy ne csak arról szóljon az út, hogy megyünk, hanem arról is, hogy hova és miért. Lehet esemény is április közepén, de akár koncert, étterem, cukrászda, fagyizó, rom, múzeum, akármi látnivaló, minél messzebb Budapesttől, hogy minél többet autózhassunk! :)

ma 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ausztrália esetleg? :D

Amúgy meg Bp. nagyjából középen van, szóval adja magát, hogy Zala vagy Sz-Sz-B megye lehet onnan a legmesszebb, országon belül.

ma 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szentgotthard
ma 18:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Ausztria nekem is eszembe jutott, de azért inkább Magyarországon frissíteném az emlékeimet.

Bármelyik megyében vmi konkrét hely konkrét látnivalóval?

Szentgotthárdon mi látnivaló van?

ma 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen legmesszebb, de ém ezt ajánlom: Hatvan-Pásztó-Galyatetó-Parád-Eger-Lillafüred-Miskolc. Onnan még lehet menni tovább a Zemplénbe, Sárospatakig mondjuk, vissza meg Tokaj felé. Encsen van egy nevezetes étterem (Anyukám mondta). Ha még tovább akarsz menni, akkor mondjuk Túristvándi, ott van egy vizimalom.
ma 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!