Gy-M-S megyében melyek az egyre inkább elnéptelenedő falvak? (Vagy inkább környékek/régiók lehetnek ezek?) A legnyugatibb pontjain Magyarországnak vannak a leggyorsabban elnéptelenedő települések, erről olvastam a napokban több fórumon, még itt is.
Nem tud nekem senki segíteni?...
Kérlek írjatok!
Nos Szombathely elmaradottságát én mint írtam Győrhöz képest értettem, tehát nem úgy értettem, hogy Szombathely putris környék lenne vagy ilyesmi. A sok ott a tudjuk-ki kijelentés azért szerintem erős túlzás, ugyan igen Szombathelynek is van kellemetlenebb része, de az egyrészt távolabb van a város központjától másrészt még az is olyan, hogy sok helyen jártam már amitől jobban frászt kaptam. A város centruma teljesen oké ilyen szempontból. Szombathely elmaradottságát én úgy értettem nagyon kevés ott a lehetőség és alig van élet. Győr-Moson-Sopron vármegyébe oda települt a német ipar, Győrbe konkrétan az Audi, Sopronba és Mosonmagyaróvára meg a gazdag osztrákok mennek pénzt költeni, illetve Gy-M-S megyéhez közelebb van Bécs és Pozsony is, szóval lényegében több a lehetőség Szombathelyhez képest.
Mindenesetre azt leírom, hogy Vas vármegyében nem tudok róla, hogy lenne olyan amit leírtál, de Zalának van olyan része ami dugig van olyan falvakkal amiken keresztül utazva fehér embert jószerivel nem is láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!