1. "a Kálvin tér panel épület"
Egy tér nem lehet egyenlő egy épülettel. A tér az adott közterület elnevezése, számos épület található a Kálvin téren, amelyek építőanyaga különböző.
2. "Az egyeteme , a budapestiekkel köszönőviszonyban sincs és a Szegedi is mindenben felülmúlja." -vélekedsz rosszul a debreceni egyetemről.
Ehhez képest:
A valóság az, amit már korábban is olvashattál, csak a pesti egyetemek jobbak.
Szeged mellett szeretnél érvelni, csak nem tudsz.
"Szeged mellett szeretnél érvelni, csak nem tudsz."
Igen, de csak mert nem fideszes vezetése van Szegednek. Ha Debrecenbe lenne ellenzéki vezetés, Szegeden meg fideszes, akkor Debrecenbe lenne minden szuper, Szegeden meg minden szar.
23-as,
1. A Kálvin téri üzletház egy beton panel épület klomplexum, ameleltte lévő városháza szintén egy beton épület, vele szemben a a Vojtina bábszínház ugyan tégal épület, de nagjából úgy néz ki mint egy panelház. Akárhogy is ahogy a belváros többi részén úgy a Kálvin téren is többségben vannak a beton épületek.
2. A felvételi ponthatárok mióta határozzák meg egy adott egyetem képzési színvonalát? A gyakorlat egyértelműen azt mutatja, hogy a Szegedi magasabb presztizsű egyetem ami t magasab képzési színvonalnak köszönhet.
Debrecen mellett szeretnél érvelni csak nem tudsz.
24-es, ha Debrecenben ellenzéki városvezetés lenne és ugyanez menni mint most, akkor is ugyanez lenne a véleményem Debrecenről, bár akkor legalább lenne mentség a pénzhiányra és a lepukkant állomásra és a többire. Így meg, hogy messze a legtöbb állami támogatást kapja Debrecen valahogy másra számítana az ember.
27@: értem, itt azt írja Debrecen kapja a legtöbbet, azaz 3,14 milliárd forint állami támogatást.
Akkor megfejelem ezt egy 10 milliárdos állami támogatással Szegeden: [link]
Szóval lehet ezen licitálgatni, meg hogy mit ír az ellenzéki 24.hu tól kezdve a 444ig , vagy mit hoz le a kormánypárti origó vagy a portfólió, egyik sem kap "messze a legtöbbet" mint ahogy te fogalmaztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!