1/77 anonim válasza:
A legszebbre gondoltál, csak nem sikerült megfogalmazni.
Szeged.
5/77 anonim válasza:
Debreceniként én Debrecent nem látom olyan csodaszépnek, hisz megszoktam már, de elvileg szép város.
Miskolcon tanultam egy kis ideig, az nagyon mem nyűgözött le.
Szóval szerintem Szeged vagy Debrecen.
6/77 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy melyik a szebb?
Miskolc környéke verhetetlen.
Szeged megtervezetten és tudatosan lett újjáépítve a nagy árvíz után: modern városszerkezet (kicsit Párizsra hasonlít), szép épületek. No meg a Tisza...
Debrecenben se víz, se hegy - mégis talán a legkarakteresebb város. Talán pont ezért.
8/77 anonim válasza:
Miskolcnak vannak jó részei, plusz közel van Lillafüred, Szeged is szép szerintem. Debrecenben van egy szép főtér és slussz, számomra a háromból az a legkevésbé szép.
9/77 anonim válasza:
Utolsó!
Debrecenben van azért egy kiterjedt nagyerdei rész is, továbbá az egész belvárost belengi a "cívis-hangulat", az szerintem jobb, mint a műanyag főtér a dézsás fáival :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!