Szerintetek sorrendben hol jobb élni? Sopron, Debrecen, Budapest, Miskolc, Győr, Szeged. Tehát igy gondoltam h pl 1:Miskolc,2:Győr. Stb.
Budapest elöl a sok munkalehetőség miatt, utána Győr, majd Szeged és Sopron (bár nem nagy város, a nyugati határ aránylag jók a lehetőségei), utána Debrecen és végül Miskolc.
Ez persze személyes vélemény, de a munkalehetőségek és életszínvonal terén kb. ez a sorrend.
személyes tapasztalatom Szegedről van, itt jó élni, de én Kecskemétet is listára vettem volna, de mind1
e közül az 5 közül nekem:
1. Debrecen
2. Szeged
3. Budapest
4. Sopron
5. Győr
Én csak Miskolcról tudok véleményt mondani, de a tévhitekkel ellentétben egy nagyon jó kis élhető város.
Aki csak annyit bír mondani, hogy fúúj Észak-Magyarország, sok a roma és nincs munka, nos az tényleg így van, de ennyi! Semmi más negatívum. Egy nagyon szerethető város, minden meg van benne, ami egy igazi nagy városhoz szükséges. (Szándékosan nem "nagyvárost" írtam, az egy másik dolog)
1. Debrecen
2. Szeged
3. Győr
4. Miskolc
Bp. - szerintem - élhetetlen, Sopron gyönyörű, de kicsi.
1. Budapest
2. Szeged
3. Győr
4. Sopron
5. Debrecen
6. Miskolc
én csak akkor hagynám al Budapestet, hogyha kifejezetten fizenének érte(mármint nem szimplán jobb lehetőséget kapnék a jelenleginél hanem effektív azért tömnének pénzzel hogy legyek kedves máshol élni ami ügye nem életszerű)
de a sokféle válasz abból a szempontból örömteli, hogy még mindig hagyományosan lokálpatrióta a magyarság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!