Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan költözzek így el?

Hogyan költözzek így el?

Figyelt kérdés

Albérletbe fogok költözni, az mostani otthonomtól 90 km-re. Bútorozott lesz az albérlet, ami vinnem kell az egy komplett számítógép, rengeteg ruhám, kiegészítőm, ajándéktárgyaim, könyvek... Nincs kocsink, így nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani a dolgaim elszállítását. :S

Valaki tippet??

L19

2010. okt. 2. 16:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne költöztess egyszerre mindent, mindig csak egy kicsit... Először csak a legszükségesebbeket, majd jöhetnek a kacatok is. A számítógéppel kicsit problémásabb a dolog, de az is megoldható, ha valaki elkísér, és segít! Talán ha más nem, megkérhetnél egy ismerőst is hogy vigyen el a cuccaiddal, de természetesen a benzinköltséget te álld!
2010. okt. 2. 16:22
 2/11 A kérdező kommentje:
De sajnos mindent egybe kell elvinnem, mert még nem költözhető be a lakás, mikor viszont az lesz, akkor egyből mennem kell, mert kezdődik ott a munkám. :S
2010. okt. 2. 16:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk végső esetben lehet, hogy mégis ilyen fuvarozó, költöztetőket kell felbérelnem, mert ahogy így körbenézek, ilyen nagy virágok is vannak, edények... Hajajj.
2010. okt. 2. 16:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Találsz a neten "telekocsi" oldalakat, ahol ingyen vagy kisebb összeg fejében útitársakat keresnek. Próbálj meg egyezkedni velük.
2010. okt. 2. 16:46
 5/11 anonim válasza:

Én sokat költöztem már...de mindig akadt valami ismerős,vagy haver akinek van kocsija és vállalta a költöztetést.(nyilván a benzint kifizettem)

Nézz körbe kérdezősködj ismerősöktől,(volt)kollégáktól-osztálytársaktól,ha neked nem is de valamelyik ismerősöd ismerősének,vagy...(na ezt jól leírtam)..csak találsz valakit.

Ám (90 km, ok) megkérdezhetem honnan költözöl?

2010. okt. 2. 17:40
 6/11 A kérdező kommentje:

Próbálok majd ismerőst szerezni. :)

Egy kis faluból Győrbe.

2010. okt. 2. 17:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Én egy kis faluból bp-re költöztem, nem volt sok cuccom, csak egy tv, videó, laptopom, ruháim és egy doboznyi apróság, kikölcsönöztem egy napra egy kocsit, azzal megoldottam
2010. okt. 2. 17:53
 8/11 anonim válasza:

Ó :( Hát én Kelet M.o-i vagyok..

De biztos találsz valakit:)Sok sikert!

2010. okt. 2. 18:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszike! :)
2010. okt. 2. 18:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is most készülök felköltözni egy borsodból Pestre. Én nem fogok mindent felcipelni. Egy idő után úgyis ott lesz az összes ruhám. Egy bőröndnyi cuccal megyek el, aztán majd meglátjuk.

Minden úgysem kell egyszerre. Ha van egy kis befektetni való összeged, akkor laptopba (akár ilyen nagyon minibe) érdemes lenne befektetni, s akkor nem kell a gépedet felcűgölni.

Sok sikert!

2010. okt. 2. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!