Hogyan költözzek így el?
Albérletbe fogok költözni, az mostani otthonomtól 90 km-re. Bútorozott lesz az albérlet, ami vinnem kell az egy komplett számítógép, rengeteg ruhám, kiegészítőm, ajándéktárgyaim, könyvek... Nincs kocsink, így nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani a dolgaim elszállítását. :S
Valaki tippet??
L19
Én sokat költöztem már...de mindig akadt valami ismerős,vagy haver akinek van kocsija és vállalta a költöztetést.(nyilván a benzint kifizettem)
Nézz körbe kérdezősködj ismerősöktől,(volt)kollégáktól-osztálytársaktól,ha neked nem is de valamelyik ismerősöd ismerősének,vagy...(na ezt jól leírtam)..csak találsz valakit.
Ám (90 km, ok) megkérdezhetem honnan költözöl?
Próbálok majd ismerőst szerezni. :)
Egy kis faluból Győrbe.
Ó :( Hát én Kelet M.o-i vagyok..
De biztos találsz valakit:)Sok sikert!
Én is most készülök felköltözni egy borsodból Pestre. Én nem fogok mindent felcipelni. Egy idő után úgyis ott lesz az összes ruhám. Egy bőröndnyi cuccal megyek el, aztán majd meglátjuk.
Minden úgysem kell egyszerre. Ha van egy kis befektetni való összeged, akkor laptopba (akár ilyen nagyon minibe) érdemes lenne befektetni, s akkor nem kell a gépedet felcűgölni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!