Hova költözzek Ausztria vagy Hollandia?
Hol befogadóbbak az emberek hol jobb a megélhetés ilysemi tapasztalatokra lennék kiváncsi!
Melyik nyelvet érdemes tanulni?Német,Angol vagy holland?Az angollal mennyire lehet ott kinnt boldogulni?
Egyenlőre vendéglátásban szeretnék elhelyezkedni!
"Melyik nyelvet érdemes tanulni?Német,Angol vagy holland?Az angollal mennyire lehet ott kinnt boldogulni? "
Ha Ausztriába mész akkor nyílván németül tanulj meg. Ha Hollandiába mész, akkor pedig angolul tanulj, mert a kezdeti időkben elég lesz, de ha nem aljamunkát akarsz végezni életed végéig, akkor tanulj meg hollandul is.
Hollandiába nem kívánkozom vissza, a sok Őrült holland miatt!
Ausztria milliószor kulturáltabb ország!!
A válasz megírásának időpontja: ma 10:11
Ausztriában voltam már párszor itt lakom a határ melett és ők nem nagyon fogadják el a magyarokat és a külföldieket,eléggé zárkozottak!Úgy halottam hogy hollandiában sokkal befogadóbbak az embrek és jobban tolerálják a külföldieket,az osztrákok annyire nem kedves nép!
Ha megkérlek leírnád a holland tapasztalataidat bővebben?!
Ausztiában már voltam másfél hetet, így csak arról tudok véleményt írni.
Egy kisebb faluban szálltunk meg, közel a városhoz. Kaptunk feladatokat, amiben az utca embereit kellett kérdezgetnünk. Nos azt tapasztaltam, hogy valaki vagy nagyon segítő kész volt, vagy miután köszötünk neki és kezdtük volna a mondandónkat kezével félre lökve, utat vágott magának. Vendéglátásról nem sokat tudok mondani, hisz össz vissz egy pizzázóban, meg egy ilyen kisebb kocsma és étterem keveredte helyen voltam. És igen jól írták Ausztriában a német kell, Hollandiában viszont mind két nyelvre szükséges van. Főleg a vendéglátásban kell megfelelő társalgási szinten beszélni.
Szia!!4 ev Hollandiai elet utan elkoltozunk egy masik orszagba!!(Belgium)
Hidd el nekem,hogy a sok kulfoldi miatt nem jo mar ott az elet,ja es a legelso ember azt tanacsolta angollal is kezdhetsz ott valamit,de ez nem igy van mar!!
Ha nem beszelsz hollandul,akkor nagyon minimalis az eselyed ott!!:(
Ausztriarol nem tudok semmit,de Hollandiat en nem javaslom mar!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!