Mit tudok ezután kezdeni magammal?
Sziasztok!
19 éves srác vagyok és most nem szeretném leírni az egész történetet, mert nagyon bonyolult, annyi a lényeg, hogy borzalmas családom van és már nem bírok tovább itthon maradni.
Azt tervezem, hogy egyik nap mikor iskolába mennék, elmegyek Pestre. (Annyi pénzem van, hogy a buszjegyet megvegyem) és az lenne a kérdés, hogy mit tudnék magammal kezdeni? Nyilván, tudom hülye felvetés de muszáj lépnem itthonról mert annyira beásott a föld alá ez a közeg, hogy 5 évig kemény depresszióban voltam. Amit természetesen nem vettek észre szóval, ja... De sikerült kimászni belőle nagy nehezen és szeretnék végleg elmenni.
Esetleg külföldi munkaközvetítős munkák, amik kínálnak szállást?
Ne haragudjatok, hogy ilyen összeszedettlen lett, de a lényeget értitek szerintem. Szóval megköszönöm,ha valaki tud használható tanácsot adni!
Eszed legyen és el ne indulj pénz és konkrét cél nélkül Pestre!!!
Végezzed el az iskolát, utána már el tudsz menni céghez amelyiknek van munkásszállása.
Van 2 szakmám.
Külföldi munka, ami betanított szívesen elvégezném.. egyébként van 2 szakmám
2x írtam le, hogy van kettő. Bocsi.
Köszönöm az eddigi válaszokat egyébként!
A külföldre közvetítő cégek nagy része átverés.
Inkább menj el egy gyárba, ahol adnak szállast, például Esztergomban a Suzuki.
Ott összeszeded magad anyagilag, és közben tanulsz nyelvet.
Utánna próbálj külföldre menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!