Nem tudok mit kezdeni magammal. Iszonyatosan unatkozok. Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Összetettebb kérdésem lenne magamról. Nagyon röviden és tömören: elképesztően unatkozok. Nem nagyon van semmi és senki ami úgy izgalomba hozna. Ha haverokkal nyomunk bármit, általában mindig azon vagyok, mikor tudok a leghamarabb lelépni. Irigykedve nézem hogy bármit is csinálnak mindig elvannak. Mit tudom én, elkezdenek mondjuk pingpongozni egyszerűen élvezik, én meg hiába állok be nem értem ez miért jó. És majdnem mindennel így van ez. A legtöbb ember is unalmas nekem, ahogy elkezdünk dumálni dolgokról, legyen az bármi, unatkozok mellette. A furcsa hogy szociális személyiségnek mondanám magam, utálok egyedül lenni. Teljesen ambilavens az egész, és nem tudom mit kezdjek magammal. Ugyanakkor nem mondanám magam depressziósnak. Nem vagyok szomorú, és nincs az bennem hogy nem szeretek vagy nem szeretnék élni. Leginkább egy semleges, semmilyen érzés van bennem. Nehéz megfogalmazni. Pszichológushoz és/vagy pszichiáterhez el szeretnék menni mindenképpen, csak még emésztem magamban ezt az egészet. 22 éves vagyok, és már jó pár éve ebbe vagyok. Érdekel a véleményetek. Mit gondoltok?2022. jún. 25. 13:00
1/2 anonim válasza:
Ürességérzet. Jellemzően borderline és antiszociális személyiségzavarnál szokott megmutatkozni. Főleg ha nem vagy depressziós.
2/2 anonim válasza:
Emészetetted már eleget, ne halaszd a dolgot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!