Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hajléktalanoknak miért van...

Hajléktalanoknak miért van télen is iszonyatos szaguk sokszor, ha nem is izzadnak?

Figyelt kérdés
Az emberi bőr akkor is hámlik? Vagy más oka van?

2022. márc. 29. 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Próbáld ki, télen ne fürödjél 6-7 hónapig, majd írd meg volt-e szagod!
2022. márc. 29. 09:26
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Mert részegen beszaarnak behugyoznak.
2022. márc. 29. 09:28
 3/11 A kérdező kommentje:

1-2: Ezt tapasztalatból én is tudom. De mi a tudományos háttere?

3: igen, erre is gondoltam, de az italnak és a vizeletnek mástól jól megkülönböztethető szaga van. Én az "alap" rosz-szagot kérdezem.

2022. márc. 29. 09:43
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
A te orrod túl kifinomult a sok fertőtlenítőtől.
2022. márc. 29. 10:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Talán inkább annak az értelmi képességén kellene elgondolkodni, aki nem tud egy kérdésre világos választ írni, ehelyett - talán kisebbrendűségi komplexusa miatt - folyamatosan sértegetni érzi szükségesnek a kérdésfeltevőt. A GYK.hu-n nem feladat a kérdezőről való véleményformálás, csupán a kérdés megválaszolása.
2022. márc. 29. 10:41
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
de ez kb oylan szintű kérdés, hogy miért vagy büdös sz@rás után..
2022. márc. 29. 10:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
mosakodás nélkül
2022. márc. 29. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Neked budi fetised van...
2022. márc. 29. 10:54
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

Budapesten rengeteg hajlektalan ellato van : ingyen tusolhatnak: kapnak hozza ingyen tisztalkodoszert meg borotvalkozoszert torulkozot. Tiszta ruhat is kapnak. Kimoshatjak a ruhsikat is ingyen!!!

Van internet asztali gepekkel,h munkat keressenek.

Ezeket lattam a koze hajlektalan ellaton!!

2022. márc. 29. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudnak rendesen és rendszeresen mosakodni (meg van, aki nem is akar). A testszag, büdösség egy ideig szimplán csak testszag és büdösség, aztán 1) elkezd a bűzt okozó anyag rohadni, erjedni és ezek egymással keveredni (húgy, szar, lepedék, vér, erjedt alkohol, bagó stb.), 2) elkezdődnek a szervi bajok, amik bűzzel járnak (pl. a fog elkezd kirohadni, a belek elkezdenek rohadni, a láb üszkösödni stb.)
2022. ápr. 1. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!