Hajléktalanoknak miért van télen is iszonyatos szaguk sokszor, ha nem is izzadnak?
Figyelt kérdés
Az emberi bőr akkor is hámlik? Vagy más oka van?2022. márc. 29. 09:24
1/11 anonim válasza:
Próbáld ki, télen ne fürödjél 6-7 hónapig, majd írd meg volt-e szagod!
2/11 anonim válasza:
Mert részegen beszaarnak behugyoznak.
3/11 A kérdező kommentje:
1-2: Ezt tapasztalatból én is tudom. De mi a tudományos háttere?
3: igen, erre is gondoltam, de az italnak és a vizeletnek mástól jól megkülönböztethető szaga van. Én az "alap" rosz-szagot kérdezem.
2022. márc. 29. 09:43
4/11 anonim válasza:
A te orrod túl kifinomult a sok fertőtlenítőtől.
5/11 A kérdező kommentje:
Talán inkább annak az értelmi képességén kellene elgondolkodni, aki nem tud egy kérdésre világos választ írni, ehelyett - talán kisebbrendűségi komplexusa miatt - folyamatosan sértegetni érzi szükségesnek a kérdésfeltevőt. A GYK.hu-n nem feladat a kérdezőről való véleményformálás, csupán a kérdés megválaszolása.
2022. márc. 29. 10:41
6/11 anonim válasza:
de ez kb oylan szintű kérdés, hogy miért vagy büdös sz@rás után..
9/11 anonim válasza:
Budapesten rengeteg hajlektalan ellato van : ingyen tusolhatnak: kapnak hozza ingyen tisztalkodoszert meg borotvalkozoszert torulkozot. Tiszta ruhat is kapnak. Kimoshatjak a ruhsikat is ingyen!!!
Van internet asztali gepekkel,h munkat keressenek.
Ezeket lattam a koze hajlektalan ellaton!!
10/11 anonim válasza:
Mert nem tudnak rendesen és rendszeresen mosakodni (meg van, aki nem is akar). A testszag, büdösség egy ideig szimplán csak testszag és büdösség, aztán 1) elkezd a bűzt okozó anyag rohadni, erjedni és ezek egymással keveredni (húgy, szar, lepedék, vér, erjedt alkohol, bagó stb.), 2) elkezdődnek a szervi bajok, amik bűzzel járnak (pl. a fog elkezd kirohadni, a belek elkezdenek rohadni, a láb üszkösödni stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!