Miért rakják ki a hajléktalanokat a plázából?
Előbb a dunaplazaba voltam, vagyis még mindig ott vagyok és azt láttam hogy 2 biztonsági őr két oldalról emel és visz egy hajléktalant aki be van csinálva és furcsán néz előre meg olyan merev volt a teste is. Mondták neki hogy emelje fel a lábát mert huzatta magát kicsit. Aztán kint lerakták és bejöttek utána.
Miért rakják ki az ilyen embereket? Ez nem erőszak?
Ha visszajön, mit csinálnak vele?
25/n
Gondolom, arra hivatkozva, hogy ez magánterület, ne zavarja a vásárlókat, stb.
Van, aki ezzel egyet is ért, engem zavar az emberség hiánya. Én télen látam ilyen jelenetet a Duna plazaban, kb. 5 éve. :/
Zavar másokat a vásárlásban. Egyszer épp egy plázában vásároltam egy pékségnél. Fizettem és kicsit arrébb mentem hogy elpakoljak. Ekkor odajött hozzám egy hajléktalan és pénzt kért. 250 forint visszajárót kaptam, ezt oda is adtam neki. Mondta hogy ez nem elég, látja hogy van nálam több is, adjak még. Na ekkor faképnél hagytam és szóltam egy biztonsági őrnek hogy tegyék ki innen.
Semmi problémám nincs a hajléktalanokkal, adok is nekik pénzt vagy ételt ha épp van nálam, még ételosztáson is szoktam önkénteskedni. De azért álljon már meg a menet! Van akinek semmi nem elég, pedig az ember próbál segíteni nekik.
Na szerinted miért rakják ki az ilyen hajléktalanokat?
Azért, mert nekik semmi sem szent, és visszaélnek a helyzetükkel! (És most nagyon fontos megjegyeznem, hogy ez most csak arra a hajléktalan típusra vonatkozik, amelyről írtál a leírásodban).
Odaszarik, odapisil ahová akar, és ez nem szép látvány!
És én is azt gondolom, hogy az ilyen embereket el kell távolítani a plázákból, a hipermarkt-ekből, a mozikból, és minden közterületről!
Amennyiben valakit hív a természet, akkor menjen a mellékhelyiségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!