A hajlèktalanok mièrt nem betegszenek meg ebben a vírusos időszakokban?
Minden városban,belvárosban èlnek ismert utca emberek.. èn 37 èves vagyok.. 20 ève ugyanazokat az embereket látom tèlen nyáron a városban csavarogni minden nap..
A hajlèktalanok nem betegsègben halnak meg,hanem balesetben vagy megölik egymást.
Csak olyan fura,hogy mi akik meleg házban vagyunk mindig,vitaminokat eszünk stb elkapunk különböző gyulladásokat vírust, vagy daganatokat.
Ha èb a munkából ennèk szerintem 7 fajta nyavaját elkapnèk ès a covid miatt pusztulnèk az ágyba.
"Onnan tudom,hogy egèszsègèsek a mai napig mert látom őket."
Mi az hogy "látod őket"? És? A beteg ember nem látható, vagy mi? Persze, hogy látod őket, tudod a hajléktalan azt jelenti, hogy nincs hova haza mennie, így betegen sem tud hova menni, ezért van az utcán. Ez nagyon gyenge érv, már bocs. 😄
"A hajlèktalanok nem betegsègben halnak meg,hanem balesetben vagy megölik egymást."
Ezt meg honnan a büdös francból tudod?! Velük élsz vagy mi? Netán valami médium vagy aki mindig mindent jobban tud? 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!