Budepesten hova lehet sétálni teljesen egyedül?
Figyelt kérdés
Bármint mit lehet így megnézni.
Üdvözlettel:
19 éves
2022. ápr. 17. 13:01
1/13 anonim válasza:
Amire kíváncsi vagy, oda lehet sétálni, azt lehet megnézni. Nem értem a kérdést.
2/13 anonim válasza:
Dunapart, Gellérthegy, Margitsziget, meg bármi más.
4/13 anonim válasza:
Bárhova, ami nem lezárt, vagy magánterület.
5/13 anonim válasza:
hát inkább a Vár, vagy a két rakpart a Parlament magasságában,Pozsonyi út eleje, Margitsziget, Városliget..
Ahová ne menj, az inkább nem írom le. Legyen elég amit javasoltam.
7/13 anonim válasza:
Bárhova. Oda is , ahová a tájékozatlanabb, előítéletesebb emberek rögtön bemondják, hogy csak oda ne menj.
8/13 Dzsoki válasza:
A Belvároson kívül,bármelyik híd, Városliget,Nyócker. Ott minden van. 19.századi épületek és 21.századiak is.
9/13 anonim válasza:
Képzeld el az egészet úgy mint mondjuk a gta vice city-t.
10/13 anonim válasza:
Hát ha először vagy Budapesten, akkor én a Parlamentet, Margit-szigetet, a Várat, Halászbástyát nézném meg. Az épületekbe fizetned kell, de nagyon sok szép helyet simán megnézhetsz ingyen, gyalogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!