Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarországon van olyan spa...

Magyarországon van olyan spa ahol meztelenül szaunáznak, fürödnek a vendégek?

Figyelt kérdés
Nem nudistastrandra gondolok, hanem pl sok a külföldi vendég az adott helyen és az ottani kultúra szerint végzik a szaunakultúrát.

2021. okt. 9. 07:38
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Nem tudnál engem békénhagyni?
2021. okt. 10. 11:09
 32/42 anonim ***** válasza:
Én békénhagylak, nem értem miért vagy ilyen gonosz velem :(
2021. okt. 10. 11:20
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Sárvár nagyon jó, nemrég voltam a szaunázók hétvégéjén. Érdemesebb hét közben menni, mert elég sokan vannak, de olyan nagy hogy így is el lehetett férni bőven. Van nagyon jó merülőmedence, úszkálni is lehet benne akkora. Mellette még Lenti jó ahol voltam, ott eddig nagyon kevesen voltak, még hétvégén is, többségben osztrák nyugdíjas.

Voltam pár egyéb helyen, de szörnyű mennyire nincs kultúra. Bemennek simán papucsban, ékszerekben, szemüvegben, műanyagflakont hoznak be. Az extra hogy ezeken a helyeket sajnos a fürdőruháért sem szólnak, sőt az az alap. Ennek pusztán egészségügyi okai vannak, ha akármilyen klóros víz után bemész, az elpárolog, nem túl jó annak a gőzér beszívni. Aki szaunázni szeretne, az vagy menjen meztelenül, törölközővel, vagy sehogy. Ha szarul néz ki és szégyelli, akkor meg tegyen érte hogy ne így legyen és fogadja el azt, amin nem tud változtatni.

2021. okt. 10. 22:14
 34/42 A kérdező kommentje:

33

Felüdülés a sok ütődött troll után.

Ezer köszönetem! 😊

2021. okt. 11. 00:07
 35/42 anonim válasza:
100%

Szia!

Csak budapesti helyekről van tapasztalatom. Meztelen szauna és wellness működik az Oriental Spaban, ez az Aquaworld melletti szálloda wellnese. A jó benne, hogy van hidegvizes merülő medence is. A másik ilyen hely a Danubius Hotel Margitsziget és az Aquincum Hotel Bp. 3. ker. Ez utóbbi kettő nem koedukált van külön építve wellness és szauna a nőknek és külön a férfiaknak. A margitszigeti danubiusban is van merülő medence.

2021. okt. 14. 16:48
 36/42 A kérdező kommentje:

35

Köszönöm! 🙂

2021. okt. 14. 17:22
 37/42 anonim ***** válasza:

Sárvár egyébként pont nem ilyen. Ott csak a szaunában lehetsz meztelenül, és a zuhanyzóban + merülőmedencében)

De fürdeni fürdőruhában kell és a pihenőben sem lehetsz meztelenül

2021. okt. 22. 21:55
 38/42 A kérdező kommentje:
37 az is megfelel nekem.
2021. okt. 22. 22:04
 39/42 anonim ***** válasza:

Ja és a többség lepedőben van.

2021. okt. 22. 22:09
 40/42 anonim ***** válasza:
Nem érdekel senkit hogy lepedőben van, a lényeg hogy ne hozza be a fürdőruhát, papucsot.
2021. okt. 22. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!